Forsiden Historier fra livet 5-åringen sovnet inn i pappas armer. Foreldrene forteller historien for å spre...

5-åringen sovnet inn i pappas armer. Foreldrene forteller historien for å spre kjærligheten hennes

I to år kjempet 5-år gamle Zoey Catherine Daggett mot en sjelden, uhelbredelig hjernesvulst. Den 4. juli 2018 trakk hun sitt siste åndedrag. Trygt bevart hjemme, i pappas armer.

Det var en dag som Zoeys foreldre, Casey og Ben Daggett, visste at skulle komme til slutt.

«Vi har hatt to år å forberede oss på dette, men det er aldri – det er aldri nok forberedelse til noe slikt,» sier Casey Daggett til Westernjournal.

Reklame

Foreldrenes første mistanke om at noe var galt var da Zoey falt ukontrollert i en park. Deres bekymring vokste en uke senere da Zoey begynte å miste mobilitet i hånden sin.

En tur til sykehuset resulterte i den knusende diagnosen: Zoey hadde en sjelden, uhelbredelig hjernesvulst.

I følge Westernjournal rammer denne type hjernesvulst hyppigst barn mellom 4-10 år, hvor under en prosent overlever.

Foto: Casey Dagget / Facebook

«Dette bildet ble tatt da hun hadde et øyeblikks bevissthet. Min nydelige lille jente. Fra to måneder til et par uker. Til 10 dager. Til hvilke dag som helst nå. Tiden blir kortere for hver dag. Min Zoey. Min elskede. Du har forandret verden,» skriver moren til dette fotografiet på Facebook.

Forsøkte alt 

Ben og Casey brukte de neste to årene til det alle foreldre ville gjort: prøve og utforske hver eneste sjanse i verden for at jenta deres skulle få leve videre.

LES OGSÅ
Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

De utforsket alle klinikker i USA. Da ingen kunne hjelpe Zoey dro de til Tyskland for behandling. Heller ikke det vellykket.

Sammen med sin lille prinsesse skrev de en liste over alt hun ville oppleve i livet. Listen ble nesten fullført. De traff Disney prinsesser, prøvde cheerleading, og deltok på leirskoler.

«Vi reiste verden rundt for Zo,» sier Casey. «Vi sørget for at hun så alt hun ville se.»

I slutten av juni begynte Zoys helse å bli betydelig verre. Foreldrene hennes visste at slutten var nær og åpnet sitt hjem til venner og familie for å besøke Zoey mens det fortsatt var tid.

4 juli 2018 tok en sykepleier et bilde av Zoeys siste øyeblikk med foreldrene sine. De satt på favorittfilmen hennes, Harry Potter, og koste med henne på sofaen.

Foto: Facebook

«Halvveis gjennom filmen var det over,» sier Ben.

Foreldrene har opplevd å motta en fantastisk støtte fra hele verden etter at de delte historien sin. De er opptatt av å elske det livet Zoey fikk, og hedre hennes minne.

«Zoeys historie deles til hele verden,» skriver foreldrene på Facebook. «Hennes kjærlighet og lys skinte gjennom hele sykdommen og til siste slutt. Vi vil fortsette å dele kjærligheten og den livsgnisten hun hadde.»

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT