Hjem Familie 5-åringen redder moren fra å drukne – videoen er sett nesten 5 millioner ganger

5-åringen redder moren fra å drukne – videoen er sett nesten 5 millioner ganger

Da Allisons (5) mamma fikk et anfall i svømmebassenget, og holdt på å drukne, visste den lille jenta med en gang hva hun skulle gjøre. Nå hylles Allison som en helt i sosiale medier, etter at hun reddet morens liv.

Amerikanske Tracy Anderwald og hennes datter Allison var ute i hagen og koste seg i svømmebassenget en tidlig morgen. De lekte i vannet en stund, men så ville Allison leke i hagen. Hun gikk ut av bassenget mens moren ble igjen.

Men så fikk moren et anfall. Og plutselig havnet hun under vann, uten mulighet til å komme seg opp på egen hånd.

Foto: YouTube

Skjønte med en gang at noe var galt

Selv om moren var helt stille, hun bare lå under vann uten å rope eller kave, merket Allison hva som skjedde. Da hun snudde seg mot bassenget, så hun at moren lå helt stille under vannoverflaten. Den lille jenta skjønte med en gang at noe var forferdelig galt.

Allison, som lærte seg å svømme allerede som to-åring, hoppet ut i vannet, og svømte bort til moren. Hun tok tak i henne, og klarte å dra henne helt bort til kanten.

LES OGSÅ: Familie i karantene lager herlig karantenedans – sett av 2 millioner på få dager

Femåringen fikk moren opp på land, og la  henne i stabilt sideleie, så lungene ble tømt for vann. Deretter løp jenta inn og hentet faren, som ringte nødnummeret.

Foto: Facebook

Husket ingen ting

Da Tracy våknet opp på sykehuset, husket hun ingen ting. Først kunne hun ikke tro at hennes fem år gamle datter hadde reddet henne. Men da hun tok en titt på overvåkningskamera på mobilen sin, så hun hva som hadde skjedd.

Videoen havnet på YouTube, og der har den blitt sett over 4,7 millioner ganger. Allison blir nå hyllet over hele verden som den helten hun er.

Her kan du se videoen fra overvåkningskamera:

LES OGSÅ: Skilpadden forsvant fra familiens hus. Fant den igjen i en eske i kjelleren 30 år senere

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com