5-åringen ble regelmessig mobbet. Det disse fotballspillerne gjorde for han er fantastisk.

970

Chris Kuykendall er en 16-år gammel amerikansk fotballspiller. Da han var yngre ble han mobbet hver dag på skolen. Chris turte ikke å fortelle det til sine foreldre. Nå vil han hindre at andre skal oppleve det samme.

Da Chris ble eldre og begynte å hevde seg på fotballbanen stoppet også mobbingen. Men han husker fremdeles hvor sårt det var å bli mobbet.

Når Chris hørte om en 5-år gammel gutt som ble mobbet så mye at han kastet opp før han skulle på skolen ble han besatt av tanken på at han måtte hjelpe denne gutten og familien hans.

Man kan trygt si at Chris har mye erfaring når det kommer til mobbing. Som sagt så var han et tidligere mobbeoffer, men nylig tok også en 13-åring i familien hans livet av seg selv på grunn av mobbing.

Dette skulle ikke skje igjen. Chris skulle hjelpe denne 5-åringen. Han oppsøkte skolen og ville spise lunsj sammen med gutten som ble mobbet. Dette hadde umiddelbar effekt. De andre barna så at 5-åringen hadde en kul venn som var både eldre og fotballspiller. Mobbing tok slutt. En lagkamerat av Chris som heter Brevin fikk høre om hva Chris hadde gjort. Brevin synes dette tiltaket var så bra at også han gjorde det samme for en annen gutt. Nå har de sammen startet Eagle Buddies, som skal hjelpe barn som blir mobbet.

Eagle Buddies handler om at en tenåring skal få ansvar for et barn som mobbes. De skal ta seg ekstra av disse barna og forsøke å heve selvtilliten deres. Det er fantastisk å se hvordan Chris og Brevin forandrer mange barns liv på denne måten, og vi skulle gjerne sett noe lignende springe frem i Norge! 

 

SISTE NYTT

Advertisements