in

5-åringen synger «O Helga Natt» – dette var aldeles nydelig!

«O helga natt» er en kjent og kjær julesang fra 1800- tallet som gir oss frysninger når den fremføres av vakre stemmer. For mange av oss er det den aller vakreste julesangen.

O helga natt, også kjent som Cantique de Noël, er nok en av de mest krevende julesangene man kan synge. Melodien ble komponert av franskmannen Adolphe Adam i 1847 til diktet «Minuit, chrétiens». Sangen ble fremført for første gang under midnattsmessa i Roquemaure den 24. desember 1847.

I 1855 publiserte amerikaneren John Sullivan Dwight sin engelske oversettelse «O Holy Night», som drøyt femti år senere ble blant de første musikkstykkene fremført i radio.  I dag blir sangen blir ofte brukt til å avslutte julekonserter.


Sangtalentet Claire imponerer

Claire Ryann er en jente på nå 8 år som ble verdenskjent som 4-åring da faren hennes la ut en video på YouTube av Claire som sang. Hun smeltet mange hjerter med sin klokkeklare, lyse stemme og imponerte med sine prestasjoner som bare 4-åring. Siden den gang har vi hørt henne synge mange forskjellige sanger med sin klare, nydelige stemme.

Foto: YouTube

I videoen under prøver hun seg på «O helga natt» eller «oh holy night» som den heter på engelsk. Sangen som mange voksne synes er svært krevende å synge. Claire som er bare fem år når hun synger sangen, hun gjør det med glans, og som faren forteller: «Denne har hun jobbet veldig, veldig mye med». Det kan vi høre. Herlig!

Se den vakre videoen under og del den gjerne videre. Når denne sangen synges – da er det jul!

LES OGSÅ: 6 år gamle Claire har blitt verdenskjent – versjonen av den populære Elvis-låta tar verden med storm

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Tvillingsøstre gifter seg med tvillingbrødre – tvillinger sto for vielsen

10 ting fra «gamle dager» dagens unge kanskje kunne lære litt av