lørdag, april 17, 2021

5 enkle måter å få tykkere hår på

Mest lest nå

Uansett om du sliter med hårtap eller bare vil ha tykkere og fyldigere hår, så kan du lese om 5 enkle og gode tips du kan ta med deg, som kan hjelpe deg med å nå målet ditt om en flottere hårmanke. Og som du kan lese om litt lenger nede i artikkelen, så kommer du langt med gode rutiner og gode produkter.

Foto: Unsplash

1. Viktig med en sunn rutine for hårpleie

Hvis du vil ha tykkere og sunnere hår, så må du først og fremst holde deg til gode rutiner når det gjelder hårpleie. Dette betyr at du bør unngå dårlige ingredienser i produktene du bruker, som sulfater og syntetiske dufter. Dette kan nemlig forårsake irritasjon og til og med kvele hårsekkene. Velg i stedet hårforsterkende, nærende ingredienser i produktene dine.


Hvis du ikke helt vet hvor du skal lete etter slike produkter, så bør du ta en nærmere kikk på hjemmesiden til HairLust. Her finner styrkende sjampo, nærende hårbalsam og effektive produkter som ivaretar, pleier og styrker håret ditt.

2. Stimuler sirkulasjonen i hodebunnen

Skadet hår blir aldri tykt hår av seg selv, og det er viktig at du tar godt vare på håret ditt.

Og et godt tips for nettopp dette, er å ta vare på og pleie hodebunnen din. Hodebunnen din er viktig å ta godt vare på, siden det tross alt er her håret ditt vokser. Hvis hodebunnen er tørr eller fettete, kan det stresse håret, kvele hårsekkene eller gjøre håret svakt og skadet.

Men det er altså ikke bare gode produkter som kan hjelpe til med å få tykkere hår. Du kan også stimulere sirkulasjonen ved å massere hodebunnen med fingrene i sirkulære bevegelser mens du vasker håret. Dette vil øke blodstrømmen i området og over tid føre til en sunnere, sterkere hårvekst.

3. Bruk produkter som øker volumet

Det handler ikke bare om å unngå ingredienser som er dårlige for håret ditt. Du bør i tillegg holde deg til de produktene som øker volum, tykkelse og glans. Dette handler vanligvis om stylingproduktene du bruker. Velg produkter som øker hårets volum og struktur, for eksempel en tekstur-spray med havsalt for å absorbere olje.

4. Husk å gå til frisøren regelmessig

Hvis du ikke klipper håret regelmessig, er det mer utsatt for brudd og skade over tid. Gjør deg selv og håret ditt en tjeneste og besøk frisøren regelmessig.

5. Tenk over hva du spiser

Til sist er det viktig å huske at når det kommer til hårpleie (og hudpleie), er det du spiser like viktig som det du bruker av hårprodukter. Her er det viktig at du sørger for å drikke nok vann, og ikke minst spise sunn og vitaminholdig mat (eller et kosttilskudd til hår) som fremmer sunn hårvekst.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter