Hjem Meninger 5 grunner til hvorfor du bør reise på ferie med moren din

5 grunner til hvorfor du bør reise på ferie med moren din

Når vi er barn, er vi helt avhengige av moren vår, eller at en annen voksen tar vare på oss. Når vi blir eldre, trenger vi fortsatt mammaen vår. Bare på andre måter.

Det er nederlandske Naomi som skriver reisebloggen «Probe around the Globe«, som har skrevet et innlegg om hvorfor du bør reise på ferie med mammaen din. Etter en ferietur til Frankrike med son mor, fant hun ut at hun elsket å være på tur med mammaen sin.

Her er fem grunner til hvorfor hun mener du bør reise på ferie med moren din:

1. Mødre elsker alt, alltid 

Når du foreslår at dere kan dra til Timbuktu eller til Paris, elsker hun det. Eller kanskje dere skal dra til et museum eller på en utflukt? Det spiller ingen rolle for henne. Hun er åpen for alt. Dette gjør at planleggingen blir veldig enkel.

2. Mødre er alltid nysgjerrige

ferie
Foto: Canva

Mødre elsker å utforske ting. Enten det er sene kvelder i byen eller å gå på oppdagelsesferd i gamle kirker. Mødre går ofte gjennom alt av reisehåndbøker før de drar på ferie, og har derfor ofte god kunnskap om stedet dere skal til.

LES OGSÅ: Forskning: Masete og irriterende mødre får suksessfulle døtre

3. Mødre setter pris på å reise mer enn noen andre

Mødre setter virkelig pris på en ferietur. De tar det ikke for gitt. Man skulle tro de bare ville slappe av når de er på ferie, men det er ofte stikk motsatt. De vil få med seg alt, hundre prosent. Mødre er også ofte veldig entusiastiske over det de ser og opplever. Til og med den minste kirke eller landsby vil hun kalle «helt nydelig», og undersøke nærmere.

4. Mødre elsker en god samtale

en god samtale
Foto: Canva

Mødre kan snakke om alt, hele tiden. Man kan gå rundt på et marked, og praten går løst og ledig. Eller man kan ha dype samtaler over en sen og god middag. Når man reiser sammen, får man også god tid til å oppdatere hverandre på alt som har skjedd siden sist.

5. Mødre er tålmodige fotografer

Mødre elsker å ta bilder. Og de tar alltid mange bilder av alt de ser. Dermed får du mange flotte bilder til Instaen din.

  1. mor og baby
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com