onsdag, juli 15, 2020

5 grunner til hvorfor juni-barn er smartere enn andre barn

Mest lest nå

51 år gamle Julie skal bære frem og føde sitt eget barnebarn

Julie Loving skal bære frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etterhvert syns...

Enten du er født i juni selv, har barn som er født i juni eller venter barn i løpet av den neste måneden, dere er faktisk smartere og mer positive enn folk født i de andre 11 månedene i året.

Det er journalisten Nicola Conville som har skrevet et blogginnlegg på nettsiden Practical parenting, som kommer med disse fine juni-nyhetene. Og i følge henne, er de godt forankret i forskning.

1. Juni-barn har størst sjanse for å vinne en Nobelpris

Siden juni-barn ofte kan bli sett på som ikke så akademisk flinke, siden de er født godt ut på året, har det ikke satt noen stopper for dem til å vinne Nobelpriser. Og selv om dette ikke er forskning som er publisert i tunge forskningsartikler, viser det seg at juni-barn opp gjennom tidene er de som har fått flest Nobelpriser.


2. Juni-barn har ekstra flaks i livet

En studie gjennomført i 2004, konkluderte med at barn født i juni har mer flaks enn barn født i andre måneder av året.

3. De har masse energi og er mest entusiastisk over livet

født i juni
Barn født i juni er heldig! Foto: Pixabay

Barn født mellom 1. og 21. juni, er født i tvillingenes tegn. Og typiske trekk for dette stjernetegnet, er mye energi og en stor nysgjerrighet for nye ting. Tvillingene er gode på kommunikasjon, og de lærer fort. Hvis du har en liten tvilling hjemme, vil nok han eller hun kreve mange nye aktiviteter og hobbyer for å holde energien og nysgjerrigheten i sjakk. Barn født etter 21. juni, er født i stjernetegnet krepsen. Typisk for krepsen er at de er kjælne, hjemmekjære og har stor omsorg for andre mennesker. Kjente mennesker født i krepsens tegn, er blant annet Ariana Grande, Tom Cruise og Brian May.

4. Juni-barn har to veldig spesielle fødselssteiner

født i juni
Foto: Pixabay

De har nemlig ikke bare en, men to fødselssteiner. Juni-barn kan velge mellom perler og alexandrit. Eller begge. Perlene symboliserer renhet, generøsitet og integritet og støtter glede, trygghet og beskyttelse. Alexandrit hjelper med å opprettholde balanse, den inspirerer til håp og støtter glede og positivitet.

5. De er perfekt for politikk eller kinolerretet

Det finnes en hel masse kjente juni-barn: John F. Kennedy, Nelson Mandela, Marilyn Monroe, Natalie Portman, Mark Wahlberg, Liam Neeson, Angelina Jolie og Judy Garland.

LES OGSÅ: Forskning viser at barn født i juni har bedre helse enn barn født på andre tider av året

130,163FansLik
1,479FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter