søndag, desember 8, 2019
Historier fra livet 5 søsken flytter inn på samme sykehjem - Viser...

5 søsken flytter inn på samme sykehjem – Viser oss hvor viktig samhold i familien er!

-

Å holde kontakten med søsken etter hvert som tiden går er ikke alltid en selvfølge. Etter å ha flyttet for seg selv og blitt voksen går man ofte sine egne veier. Det kan fort føre til en splittelse mellom familiemedlemmer, noe som tar tid å gjenopprette.

Fem pensjonister, som alle er søsken, kjenner denne virkeligheten bedre enn de fleste. På sine eldre dager, bestemte de seg for å flytte sammen på samme sykehjem, og har vært uatskillelige siden.

Søsknene er Mary Cena, 92; Carmen Wesala, 98; Lawrence Mallia, 90; Georgia Southwick, 93; og Lucy O’Brien, 85.

Foto: Today

Betsy Mullen er leder for sykehjemmet som ligger i Massachusetts, USA. Hun forteller at hun aldri har sett et slikt forhold i løpet av sine 35 år i bransjen.

“Vi har hatt søstre som bor sammen, vi har hatt brødre, ektemenn og hustruer, mødre og døtre. Men dette er så uvanlig,” sier hun. “Jeg har aldri sett på maken.”

Da disse søsknene vokste opp, var det totalt 11 søsken i familien. Den eldste av dem alle, Carmen, forlot huset og giftet seg i 1946. Den sprudlende gjengen har ikke alle bodd under samme tak på over 70 år.

Foto: Today

“Vi er alle så glad for å være sammen igjen,” sier Cena. “Jeg skulle bare ønske mine andre brødre og søstre kunne ha opplevd dette med oss.”

Foto: Today

Deres eksempel er akkurat hvordan en familie skal se ut. Gjør en innsats for å holde kontakten med din familie, selv om årene går.

Del dette vakre forholdet med venner og familie! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...