mandag, november 23, 2020

50 millioner har sett lille Madelyn (2) danse som Elsa i snøen

Mest lest nå

Det var aller første gang to år gamle Madelyn fra Texas så snø. Og hun ble så glad at hun tok på seg Elsa-kjolen sin og sprang ut for å danse i snøen.

Har du et barn eller et barnebarn i aldersgruppen ett til ti år, har du garantert fått med deg Frost-filmene. De populære Disney-filmene med snødronningen Elsa og hennes søster Anna er en av Disneys aller største suksesser. Den første filmen kom ut i 2013, og ifølge TV 2, spilte den inn over 1,2 milliarder kroner på verdensbasis. Bare i Norge har over en halv million filmen på kino.

Foto: Facebook


Sett over 50 millioner ganger

Lille Madelyn er intet unntak. Hun elsker Frost og hun elsker Elsa. Det er ikke ofte det snør i Texas. Men da snøen plutselig dalte ned og la seg på bakken forrige uke, tok det ikke lang tid før Madelyn hadde funnet frem Elsa-kjolen sin og danset ute i snøen. Dansen den lille jenta danser, er den samme som Elsa danser i den første filmen til sangen «Let it go». Hun kaster til og med hansken.

Mamma Kristi Michele fikk fanget det hele på film, og la så filmen ut på Facebook. Og der tok den søte videoen helt av.

På under én uke er videoen sett nærmere 50 millioner ganger. Den er blitt delt av én million mennesker, og fått over en halv million likerklikk.

Besatt av Elsa

Etter at videoen gikk viralt, har mamma Kristi opprettet en egen Facebook-siden for datteren som hun har kalt «Madelyn aka Elsa». Der deler hun forskjellige videoer og bilder av Madelyn de fleste i Elsa-kostyme.

Kristi forteller at datteren er helt besatt av Elsa, og at det eneste hun ønsker seg til jul og bursdag, er klær, leker og dukker fra filmen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter