Hjem Familie 51 år gamle Julie bar frem og fødte sitt eget barnebarn

51 år gamle Julie bar frem og fødte sitt eget barnebarn

Julie Loving bar frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etter hvert syns både hun og ektemannen, Aaron at det var en god løsning.

Ekteparet Breanna og Aaron Lockwood, fra Chicago, Illinois, giftet seg i 2016. På grunn av at Breannas bestefar var alvorlig syk med kreft begynte ekteparet å forsøke å bli gravide kort tid etter bryllupet. De ønsket å få en baby før bestefaren døde.

«Jeg har alltid trodd at det ville skje veldig fort», sier Breanna til Oprah Mag.

«Man prøver hele livet å unngå å bli gravid, og når man da først prøver så skjer det ikke med det samme.»

Etter flere måneder med forsøk på å unnfange oppsøkte paret en klinikk og forhørte seg om kunstig befruktning. De ble anbefalt å forsøke og begav seg ut på en lang og vanskelig reise.

Breanna reagerte dårlig på behandlingen, og paret strevde seg gjennom mange måneder med nedturer og to spontanaborter før Breanna fikk beskjed om at hun hadde utviklet Ashermans syndrom. En tilstand som kommer av sammenvoksninger i livmoren.

Det var på dette tidspunktet av parets vanskelige reise mot å bli foreldre, at legen foreslo surrogatmor som et mulig alternativ.

100.000 amerikanske dollar

På tross av at Breanna og Aaron stadig ønsket å bli foreldre, ville det å velge surrogatmor bli et for kostbart alternativ. Nærmere 100.000 amerikanske dollar ville det koste dem. Igjen virket drømmen uoppnåelig, helt til Julie Loving, Breannas egen mor tilbød å hjelpe dem ved å bli deres surrogatmor.

«Jeg følte jeg gikk igjennom prosessen med henne fra starten av. Jeg delte all hennes smerte og sorg. Jeg visste at jeg var en frisk 51 åring, og at jeg kunne gjøre dette for henne, jeg tok godt vare på meg selv. Jeg føler meg faktisk ikke 50, mer som 30.»

Da Breanna introduserte moren som mulig surrogatmor for klinikkens lege kunne hun tydelig se at han hadde sine betenkeligheter ved å godkjenne forslaget.

Etter en rekke prøver og tester, ble derimot Loving godkjent til tross for hennes høye alder.

«Dette er åpenbart et veldig unikt tilfelle, og ble gjennomført etter nøye og individuelle medisinske, psykologiske og etiske vurderinger,» sier parets lege.

Loving fortalte før selve fødselen at hun hadde fokus på å holde seg i form. Hun har løpt Boston maraton to ganger og legger ned mye arbeid i å lage god og næringsrik mat og ta vare på seg selv.

«Babyboken ser passe sprø ut akkurat nå»

Breanna holdt det meste for seg selv da hun forsøkte og bli gravid, men historien som fikk en lykkelig slutt har hun bestemt seg for å dele med over 31 tusen følgere på Instagram.

Moren bar frem Breanna og Aarons biologiske barn, og sitt biologiske barnebarn.

«Babyboken ser passe sprø ut akkurat nå» sier Breanna til Oprah Mag.

«Jeg bestemte meg for å dele med verden for å feire min mor og alt hun har gjort.»

LES OGSÅ: Den 2-år gamle jenta blir tatt på fersken – nå har millioner sett diskusjonen med foreldrene

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com