in

52 år gammel enke får en total makeover – sjekk den «nye» kvinnen

Den 52 år gamle enken Maggie fra Florida fikk anledning til å møte den verdenskjente Christopher Hopkins. Hopkins, også kalt «Makeoverguy» er kjent for å hjelpe mennesker til å bli den beste versjonen av seg selv.

Maggie føler seg ikke bra når hun først kom på besøk til den berømte Hopkins. Hun hadde blitt enke året før. Mannen hennes var politimann og skulle gå av med pensjon, men dagen før han skulle pensjoneres mistet han livet. For Maggie ble livet vanskelig å leve, og det ble vanskelig å ta vare på seg selv.

Når Maggie prater i videoen hennes tar hun til tårene mens hun forteller om mannen sin. Hun forteller at han hadde ofte sagt til henne at hun måtte begynne å sette seg selv først.


Men Maggie prioriterte ikke å ta vare på seg selv. Maggies mørke hår hadde fått en stor, hvit ettervekst som det var på tide å gjøre noe med. Christopher Hopkins bestemte seg for at han ville gi Maggie lysere lokker. Han satte i gang å farge og klippe håret hennes og sminke henne med en naturlig, glødende sminke.

For Maggie ble dette et friskt innslag i hverdagen og noe som fikk henne til å føle seg bedre. Hun kan ikke tro sine egne øyne når hun får se seg selv i speilet, og kan ikke skjønne at det er hun som har blitt så pen.

Takket være Christopher gikk Maggie ut av døren og følte seg som en ny person!

Se videoen og forvandlingen av Maggie her. Var det ikke litt av en forandring?

LES OGSÅ: Se den fantastiske makeoveren av den 76 år gamle damen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

politi

Etterforsker mulige tjenestefeil fra politiet i Baneheia-saken

Kong Harald

Kong Harald lagt inn på Rikshospitalet