Far sitter naken i dusjen sammen med sin 1-år gamle sønn. Nettet raser, men moren har en forklaring.

803

For noen uker siden publiserte Heather Whitten et bilde av sin 1-år gamle sønn og pappaen Thomas. Bildet har skapt kraftige reaksjoner, og mange sinte kommentarer på Facebook.

Fotografiet viser far og sønn som sammen sitter naken i dusjen. Dette opprørte mange mennesker, som mente at dette var helt feil. Slik skal man ikke gjøre eller publisere.

Heather hadde ikke sett for seg at det skulle bli så mye hysteri rundt bildet. Hun skrev derfor et følelsesladd innlegg hvor hun forklarer bakgrunnen for fotoet. Det spørs om ikke en del av disse dømmende menneskene forandret mening etter å ha lest dette.

manoffar
Foto og kilde: Facebook

«Bildet stammer fra november 2014. Sønnen vår ble innlagt på sykehus med salmonella denne natten. Thomas hadde brukt timer i dusjen sammen med han, prøvd å få feberen hans ned. Oppkastet og diareen fikk han skylt bort med det samme den kom. 

Da jeg så dem i dusjen ble jeg overveldet av scenen foran meg. Denne mannen. Denne ektemannen, partneren og faren. Han var så tålmodig og kjærlighetsfull, så sterk med vår lille sønn på sitt fang. Han hvisket trøstende ord om at alt skal bli bra og at pappa skulle passe på han. 

Jeg er målløs over hvor mange mennesker som ikke fikk med seg historien bak eller ikke en gang så forbi nakenheten til å finne historien. De låste blikket sitt ved at begge var nakne og i dusjen. Jeg hadde gått over grensen. Det var for intimt. Det skulle ikke ha blitt delt offentlig. 

Men, jeg er ikke enig. Dere deler kanskje aldri bilder av familie slik som jeg gjør. Men det gir dere ikke retten til å rakke ned på meg. Ta fra meg retten til å dele våre erfaringer usensurert. Det er ingenting seksuelt eller utgivende med dette bildet. Det er ingen «private deler» som vises». 

Hva mener du? Er bildet over streken, eller er bildet helt greit – historien tatt i betraktning? 

SISTE NYTT