Dyr Hunden Charlie har levd hele sitt liv i en...

Hunden Charlie har levd hele sitt liv i en skitten bakgård. Nå gir han en stemme til alle dyr som neglisjeres!

-

- Reklame -

Justin Long er en kjent amerikansk skuespiller som nå har inntatt sin viktigste rolle i karrièren. Han slår et slag for kjæledyr som ikke behandles slik det de bør av sine eiere.

I en hjerteskjærende reklamefilm for People for the Ethical Treatment of Animals er Long stemmen til hunden Charlie. Filmen av Charlie er ekte. Den ble filmet av en nabo som satt opp et skjul kamera da han reagerte på at hunden alltid var utendørs, uansett om det var kald eller regnet.

Hele sitt liv har Charlie blitt holdt i en liten, skitten bakgård. Her må han klare seg uansett hvordan værforholdene er og uten noe sosial kontakt. Ikke nok med det, eieren hans har også en annen hund. Den får lov til å være inne, mens Charlie stirrer sørgmodig inn gjennom vinduet.

«Denne videoen er vanskelig å se på,» sier Long til people«Men det er viktig at vi ikke lukker øynene. At vi forstår hvilket nivå mennesker kan synke til når det gjelder behandling av dyr. Det er noe sadistisk over måten mannen i dette klippet behandler dyret sitt på. Et dyr som så tydelig søker bare en smule omsorg, han vil bare varme seg litt inne, og ikke bli slått gjentatte ganger i ansiktet. Mennesker som denne eieren skulle aldri hatt lov til å ha kjæledyr.»

Charlie er bare en av mange kjæledyr som blir neglisjert. PETA ønsker å oppfordre mennesker som ser slike dyr om å SI I FRA. Dokumenter gjerne mishandlingen, og anmeld eieren. Så gir du kanskje disse dyrene muligheten til et bedre liv. Del gjerne oppfordringen videre! 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kronprins Håkon om døden: – Skremmer meg litt, men er ikke redd

Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit er i disse dager sammen med 19 forfattere i Tyskland med litteraturtoget. Kronprinsen er...

Wenche Myhre med gladmelding til fansen

Wenche Myhre (72) er ikke veldig aktiv på sosiale medier. Det har hun tidligere sagt at hun skal bli...

– Dette er ansiktet til metamfetamin

Cody Bishop (27) fra Missouri i USA begynte og ruse seg på heroin og metamfetamin. På bare sju måneder...

Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren hans, Arne Ulvolden (84) er igjen ute på reise. Denne gangen befinner de...

Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

I slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt...

Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen – nå deles bildet over hele verden

Som barn er det alltid spesielt å bli tatt et litt høytidelig bilde av. Det årlige bildet i barnehagen...