tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Hunden Charlie har levd hele sitt liv i en...

Hunden Charlie har levd hele sitt liv i en skitten bakgård. Nå gir han en stemme til alle dyr som neglisjeres!

-

Justin Long er en kjent amerikansk skuespiller som nå har inntatt sin viktigste rolle i karrièren. Han slår et slag for kjæledyr som ikke behandles slik det de bør av sine eiere.

I en hjerteskjærende reklamefilm for People for the Ethical Treatment of Animals er Long stemmen til hunden Charlie. Filmen av Charlie er ekte. Den ble filmet av en nabo som satt opp et skjul kamera da han reagerte på at hunden alltid var utendørs, uansett om det var kald eller regnet.

Hele sitt liv har Charlie blitt holdt i en liten, skitten bakgård. Her må han klare seg uansett hvordan værforholdene er og uten noe sosial kontakt. Ikke nok med det, eieren hans har også en annen hund. Den får lov til å være inne, mens Charlie stirrer sørgmodig inn gjennom vinduet.

«Denne videoen er vanskelig å se på,» sier Long til people«Men det er viktig at vi ikke lukker øynene. At vi forstår hvilket nivå mennesker kan synke til når det gjelder behandling av dyr. Det er noe sadistisk over måten mannen i dette klippet behandler dyret sitt på. Et dyr som så tydelig søker bare en smule omsorg, han vil bare varme seg litt inne, og ikke bli slått gjentatte ganger i ansiktet. Mennesker som denne eieren skulle aldri hatt lov til å ha kjæledyr.»

Charlie er bare en av mange kjæledyr som blir neglisjert. PETA ønsker å oppfordre mennesker som ser slike dyr om å SI I FRA. Dokumenter gjerne mishandlingen, og anmeld eieren. Så gir du kanskje disse dyrene muligheten til et bedre liv. Del gjerne oppfordringen videre! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...