Hjem Dyr Oksen har stått bundet det meste av sitt liv. Men følg med når denne mannen slipper han løs! Nydelig!
Dyr

Oksen har stått bundet det meste av sitt liv. Men følg med når denne mannen slipper han løs! Nydelig!

Gut Aiderbichl er en dyrevernorganisasjon, startet av Michael Aufhäuser og Irene Florens. De tar vare på dyr som ikke behandles bra og plasserer dem på sine egne herberger. Organisasjonen som holder til i Østerrike startet i det små. Ved oppstarten kunne de bare huse 25 mishandlede dyr, men de har hatt en enorm vekst.

I dag har Gut Aiderbichl totalt 25 herberger fordelt på Østerrike, Tyskland, Sveit og Frankrike. Med dette klarer de å tilby en god omsorg til et stort antall dyr. Så langt har de reddet rundt 5600 dyr som har vært utsatt for mishandling!

Organisasjonen har et spesielt fokus på store dyr som hester og kyr, men de redder også griser, geiter og sauer. Disse store dyrene er det ikke mange andre dyrevernorganisasjoner som tar seg av, kanskje på grunn av størrelsen deres? Uansett blir disse dyrene ofte glemt.

I dette rørende klippet får du se når de slipper løs en okse som har stått bundet mesteparten av livet sitt. Scenene som utspiller seg er bare nydelig! Del gjerne historien om denne prisverdige organisasjonen videre med vennene dine!
[mashvideo]

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com