in ,

56 år gammel bestemor er blant de to prosentene som gjør det aller best på Only Fans

Skjermbilder Instagram

På det omstridte sosiale mediet OnlyFans må du betale for å få tilgang til innholdet til de personene du ønsker å følge.

Ifølge Telenor-nettstedet Online.no har tjenesten over 85 millioner månedlige besøkende og en million brukere som aktivt publiserer innhold for til sammen 20 milliarder kroner årlig. Av dette beholder OnlyFans 20 prosent, mens resten går til den som publiserer innholdet.

De fleste sitter igjen med småpenger, men noen tjener svimlende summer. En av de som har lyktes på denne plattformen er den 56 år gamle bestemoren Kerstin Tristan.


Hun viser frem den imponerende tatoveringssamlingen sin til fans, gjerne i lettkledde former.

Foto: tattoo_butterfly_flower/Instagram

Daily Star forteller at Kerstin Tristan har punget ut med mer enn 25 000 pund, det vil si 330 000 kroner, på den fargerike kroppskunsten sin – og hun viser den frem uten snev av sjenanse.

Ofte ser man folk som har hele kroppen dekket i tatoveringer med ganske dunkle motiver. 56-åringen fra Tyskland har «snille» designs. På bena har hun blant annet påfuglfjær, og det er blomsterdesign på armene mens hun har leopardprint på skuldrene.

Foto: tattoo_butterfly_flower/Instagram

Tristan har valgt geometriske mønstre på føttene og dristige farger.

Det er ikke mer enn ti år siden Kerstin Tristan fikk sin første tatovering. Ifølge The Mirror var den første tatoveringen hennes en beskjeden tatovering på armen. Men  etter «debuten» ble hun raskt «hekta på blekk», og er nå dekket fra topp til tå med kroppskunst. Nå er 90 prosent av kroppen hennes dekket av tatoveringer som følger et blomster- og sommerfugltema.

Foto: tattoo_butterfly_flower/Instagram

Folk har ofte delte meninger om tatovering. Noen mener det er kunst, og andre avskyr det. Kerstin Tristan innrømmer til The Mirror at hun før i tiden var typen som hatet tatoveringer. Det er åpenbart noe hun har endret syn på.

Bestemoren har mer enn 193 000 følgere på Instagram, og hun er blant topp 2 prosent av skaperne på betalingsmediet OnlyFans.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Vekker avsky: Poserer henslengt på togskinnene i Auschwitz

Svømmelærer advarer: Dette fargevalget kan faktisk sette barnet ditt i alvorlig fare