Claire Ryann er vel det vi med sikkerhet kan kalle en nymotens barnestjerne. Jenta som nå har fylt 6 år har de siste årene blitt en verdenssensasjon på Youtube.

Pappa, Dave Crosby, synes at Claire var et talent utenom det vanlige. Men det er selvfølgelig alltid vanskelig å vurdere dine egne barns talent. Dave filmet derfor sin da 3 år gamle datter mens hun sang, og lastet videoen opp på Youtube. Resten er historie.

Videoen tok av som en rakket og i løpet av de neste to årene sluttet Dave Crosby i jobben han hadde hos Amazon. Nå skulle han følge datteren opp på heltid.

«Jeg tenkte at dette var helt fantastisk. Jeg skulle få jobbe med heltid med en Youtube-kanal hvor datteren min er stjerna. Vår første video gikk viralt og siden da har vi bare gått fra den ene store opplevelsen til den andre,» sier han til nettstedet geekwire.

Sammen med sin far har hun laget en rekke låter som har rørt tusenvis av mennesker over hele verden. Låtene som publiseres på YouTube-kanalen «Claire and the Crosbys», som følges av nesten 1,5 millioner abonnenter.

Can’t Help Falling In Love

Hennes siste låt ble sluppet i forrige uke og er en egen versjon av klassikeren til Elvis Presley, Can’t Help Falling In Love fra 1961. Claire synger låta samtidig som hun spiller på ukulele, og på en uke har millioner av mennesker nok en gang latt seg begeistre av den nydelige stemmen.

LES OGSÅ
Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

Hør låta nedenfor og DEL den videre om du likte den!