Hjem Viralt Jenta er bare 6 år når hun synger versjonen av den populære Elvis – Sett over 53 millioner ganger

Jenta er bare 6 år når hun synger versjonen av den populære Elvis – Sett over 53 millioner ganger

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Claire Ryann er vel det vi med sikkerhet kan kalle en nymotens barnestjerne. Jenta som nå har fylt 9 år har de siste årene blitt en verdenssensasjon på Youtube.

Pappa, Dave Crosby, synes at Claire var et talent utenom det vanlige. Men det er selvfølgelig alltid vanskelig å vurdere dine egne barns talent. Dave filmet derfor sin da 3 år gamle datter mens hun sang, og lastet videoen opp på Youtube. Resten er historie.

Videoen tok av som en rakket og i løpet av de neste to årene sluttet Dave Crosby i jobben han hadde hos Amazon. Nå skulle han følge datteren opp på heltid.

«Jeg tenkte at dette var helt fantastisk. Jeg skulle få jobbe med heltid med en Youtube-kanal hvor datteren min er stjerna. Vår første video gikk viralt og siden da har vi bare gått fra den ene store opplevelsen til den andre,» sier han til nettstedet geekwire.

Sammen med sin far har hun laget en rekke låter som har rørt tusenvis av mennesker over hele verden. Låtene som publiseres på YouTube-kanalen «Claire and the Crosbys», som følges av nesten 1,5 millioner abonnenter.

Can’t Help Falling In Love

En av hennes mest populære låter ble sluppet i 2019 og er en egen versjon av klassikeren til Elvis Presley, Can’t Help Falling In Love fra 1961. I skrivende stund har den blitt avspilt over 53 millioner ganger på Youtube! Claire synger låta samtidig som hun spiller på ukulele, og resultatet er bare vakkert.

Hør låta nedenfor og DEL den videre om du likte den! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com