Forsiden Historier fra livet 6 år gamle Teddy inviterte 32 gjester til bursdag - INGEN møtte...

6 år gamle Teddy inviterte 32 gjester til bursdag – INGEN møtte opp

-

Husker du hvordan følelsen rundt en bursdag var da du var barn? Forventningene til gavene, bursdagssangen og alle vennene som skulle komme i besøk til deg?

Disse forventningene hadde også Teddy fra Tucson i Arizona, USA. Feiringen av seksårsdagen var noe han hadde sett frem til i lange tider.

Den lokale nyhetsstasjonen ABC 15 Arizona formidler den hjerteskjærene saken om hvordan bursdagen til Teddy fortonte seg.

Teddy hadde valgt ut en pizzarestaurant hvor dagen skulle holdes. Det var han sikker på kom til å bli en suksess blant klassekameratene. Han synes det var vanskelig å velge hvem som skulle få invitasjon til festen, og inviterte like godt hele klassen. Totalt 32 klassekamerater.

Ingen dukket opp

Det som skulle bli den beste dagen så langt i Teddys liv, ble raskt forandret til den verste. Ikke en eneste av klassekameratene dukket opp til bursdagsfesten.

Som forelder må det være hjerteskjærende å oppleve at barnet ditt må gjennomgå noe slikt. Teddy`s mor Sill Mazzini var naturligvis knust. Men hun mener at en slik hendelse ikke kan forbigås i stillhet. Hun la derfor ut et bilde av hvordan sønnen hadde det da han innså at det ikke kom noen.

På bildet ser man hvordan Teddy sitter alene rundt det festdekkete bordet.

Foto: Twitter

Det hjerterå bildet har berørt mennesker over hele verden.

Få dager før selskapet hadde moren til Teddy fått tilbakemelding fra flere av foreldrene. Alle tilbakemeldingene handlet om at barna skulle komme til Teddy`s besøk.

LES OGSÅ
Småbarnsfar mistet livet - 2 dager etter begravelsen fant kona de hjerteskjærende brevene
LES OGSÅ
Bussjåfør oppdager student som er i ferd med å begå selvmord - Med ett spørsmål klarer han å snu tankene hennes

Mange mennesker har vist sin støtte til lille Teddy gjennom sosiale medier, og basketlaget Phoenix Suns inviterte Teddy og hele familien på kamp, gratis. De sa: «Når 32 personer ikke vil komme i denne guttens bursdag, bruker vi våre tusener av fans til å feire han.»

Absolutt ingen barn skulle oppleve noe slik som Teddy gjorde. Kanskje kan nettopp slike historier få foreldre til å tenke seg om før de unnlater å gi beskjed eller holder barna hjemme fra et bursdagsselskap. 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .