Hjem Historier fra livet 6-åring døde av hjernehinnebetennelse. Så finner foreldrene denne hjerteskjærende beskjeden.

6-åring døde av hjernehinnebetennelse. Så finner foreldrene denne hjerteskjærende beskjeden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Leland Shomakes foreldre hadde mistet sønnen sin, dukket det opp en siste hilsen fra gutten. 

Leland forlot dette livet så alt for tidlig. Bare 6-år gammel døde han av hjernehinnebetennelse. Etter sønnens død fant foreldrene en hjerteskjærende beskjed fra gutten. Moren til Leland heter Amber og har delt historien om sønnen på Facebook-siden Prayers for Leland. Amber skriver:

«Dette vil være min siste oppdatering her på en stund. Jeg var overbeskyttende ovenfor Leland og prøvde så godt jeg kunne å passe på han. Han likte best å leke i jorden, og jeg hadde aldri trodd at det var jorden som skulle ta han fra meg. Han var min verden. Han gjorde meg til mor. Vi kjempet så hardt for han. Han var født for tidlig, men kom skrikende og sunn ut. Han var klok fra første dag. Han kunne sin ABC, tall, farger, former og 20 ord da han var ett år. 

Han elsket sin bror og sin familie så høyt. Han var midtpunktet i enhver fest. Hans smil kunne lyse opp en hel by. Han var den klokeste, mest omsorgsfulle, kjærlige lille gutt som noensinne har levd. Han ble tatt fra oss så alt for tidlig. Han kunne utrettet store ting i denne verden. 

Da hun og mannen Tim kom hjem fra sykehuset for å finne klær som Leland skulle begraves i, fant de en siste beskjed fra han på stuebordet. «Vi aner ikke når han skrev den, men som man kan se så var han et spesielt barn», skriver mamma Amber.

Beskjeden fra Leland:

«Jeg er fremdeles hos dere. Takk mamma og pappa.»

"Jeg er fremdeles hos dere. Takk mamma og pappa."

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com