Hjem Historier fra livet 6-åring døde i tragisk ulykke – Stilte spesielt spørsmål til moren to uker tidligere

6-åring døde i tragisk ulykke – Stilte spesielt spørsmål til moren to uker tidligere

Lucy Morgan (6) mistet livet i en fryktelig ulykke under en ferie med familien. Bare to uker før sin død stilte hun moren et spørsmål som nå fremstår som uhyggelig forutanelig.

Lucy Morgan fra New Jersey var på ferie ved en innsjø i Limerick, Maine, sammen med foreldrene og tre søsken da den tragiske ulykken inntraff. Under en badmintonkamp med sin 10 år gamle bror, brakk racketen, og det skarpe aluminiumsskaftet boret seg inn i Lucys hode, noe som førte til en katastrofal hodeskade.

lucy
Lucy (6) mistet livet på tragisk vis. Foto: Privat

Den lille jenta ble raskt bevisstløs, og døde senere på sykehuset.

Et Forutanelig spørsmål

Lucys far, som er pastor, forteller i en nekrolog at Lucy hadde stilt sin mor et spesielt spørsmål bare to uker før ulykken.

«Hvordan kan jeg være med Gud og bli frelst?» hadde hun spurt.

Hennes mor, Bethany, forklarte det for henne og tilbød å be sammen med henne, men Lucy ønsket å gjøre det selv. Hun gikk til rommet sitt og ba til Gud, og senere skrev hun om det i dagboken sin, hvor hun uttrykte sin kjærlighet til Gud i ord og bilder.

FAMILIEN til lucy
Lucy sammen med foreldrene og søsken. Foto: Privat

Lucy elsket tegning, dans, fotball, å gå i kirken og å tilbringe tid med familien sin. Hennes far skriver at «Lucys kjærlige ånd rørte hjertene til alle som kjente henne.» Hun etterlater seg et dypt savn blant familie og venner.

Ulykken

Familien, som var i ferd med å avslutte ferien og dra hjem, hadde akkurat spist lunsj ved innsjøen da barna gikk til hagen for å spille badminton.

«Bethany og jeg slappet av i bakgården da vi hørte skrik,» forteller faren.

«På grunn av en ulykke med en racket som brakk i et nedadgående slag, trengte en skarp bit inn i Lucys hodeskalle mens hun satt på sidelinjen og forårsaket katastrofal skade.»

Lucy ble umiddelbart fløyet til Maine Medical Center i Portland, hvor legene fjernet en del av hodeskallen for å lette trykket på hjernen. Hun fikk hjertestans på operasjonsbordet, men legene klarte å gjenopplive henne. Dessverre var sjansene for bedring minimale, og i de tidlige morgentimene den 5. juni døde Lucy av skadene sine, omgitt av familien som sang hennes favorittsang for siste gang.

sykehus
Familien samlet på sykehuset. Foto: Privat

«Dette er en så trist og tragisk situasjon,» uttaler Maine State Police. «Våre hjerter brister for familien.»

En GoFundMe-kampanje for å støtte familien har allerede samlet inn over 134 000 dollar.

Lucys begravelsesseremoni vil bli holdt klokken 11.00 den 15. juni i Green Pond Bible Chapel i Rockaway Township.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com