Hjem Historier fra livet De 6 brødrene ble mobbet på grunn av sitt lange hår – Med nye frisyrer sender de et sterkt signal til plageåndene

De 6 brødrene ble mobbet på grunn av sitt lange hår – Med nye frisyrer sender de et sterkt signal til plageåndene

Phoebe Kannisto er en kvinne som virkelig har funnet lykken, dersom man mener at mange barn er lykke. Men barna hennes har måtte gjennomgå på grunn av frisyren sin.

Familien bor i New York og består av intet mindre enn sju barn. En 10 år gammel gutt, tvillinggutter på åtte år, trillinggutter på fem år og en jente på tre år.

Alle barna har vært opptatt av håret sitt, og alle har ønsket å la lokkene gro. Men som gutt er det ikke alltid at langt hår er noe som aksepteres av jevnaldrende…

Guttene har måtte gjennomgå massiv mobbing på skolen. Men det klassekameratene og andre fremmede ikke er klar over, er grunnen til at guttene har latt håret gro fritt.

Familien opplevde nemlig å miste en nær venn. Kreften var uhelbredelig.

Familievennen var bare barnet, og på samme alder som de eldste guttene til Phoebe. Dødsfallet gikk hardt inn på familien og barna. De ønsket å gjøre noe for å bidra til kampen mot kreft. Derfor begynte guttene å spare til langt hår. De vil nemlig donere håret sitt til en organisasjon som heter «Children With Hair Loss». Slik sett kan barn som mister håret på grunn av kreft, få donert ekte hår fra andre barn.

Guttene forteller at det har vært en prøvelse å gjennomgå mobbingen, men de har stått løpet ut og har nå donert bort håret sitt til organisasjonen.

Nedenfor kan du se hvordan guttene så ut etter å ha besøkt frisøren. Et slikt offer og engasjement for andre mennesker er det bare å hylle, for noen fantastiske barn!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com