søndag, desember 8, 2019
Historier fra livet De 6 brødrene ble mobbet på grunn av sitt...

De 6 brødrene ble mobbet på grunn av sitt lange hår – Med nye frisyrer sender de et sterkt signal til plageåndene

-

Phoebe Kannisto er en kvinne som virkelig har funnet lykken, dersom man mener at mange barn er lykke. Men barna hennes har måtte gjennomgå på grunn av frisyren sin.

Familien bor i New York og består av intet mindre enn sju barn. En 10 år gammel gutt, tvillinggutter på åtte år, trillinggutter på fem år og en jente på tre år.

Alle barna har vært opptatt av håret sitt, og alle har ønsket å la lokkene gro. Men som gutt er det ikke alltid at langt hår er noe som aksepteres av jevnaldrende…

Guttene har måtte gjennomgå massiv mobbing på skolen. Men det klassekameratene og andre fremmede ikke er klar over, er grunnen til at guttene har latt håret gro fritt.

Familien opplevde nemlig å miste en nær venn. Kreften var uhelbredelig.

Familievennen var bare barnet, og på samme alder som de eldste guttene til Phoebe. Dødsfallet gikk hardt inn på familien og barna. De ønsket å gjøre noe for å bidra til kampen mot kreft. Derfor begynte guttene å spare til langt hår. De vil nemlig donere håret sitt til en organisasjon som heter «Children With Hair Loss». Slik sett kan barn som mister håret på grunn av kreft, få donert ekte hår fra andre barn.

Guttene forteller at det har vært en prøvelse å gjennomgå mobbingen, men de har stått løpet ut og har nå donert bort håret sitt til organisasjonen.

Nedenfor kan du se hvordan guttene så ut etter å ha besøkt frisøren. Et slikt offer og engasjement for andre mennesker er det bare å hylle, for noen fantastiske barn!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...