onsdag, mai 19, 2021

60-årig kvinne er lei av utseendet sitt – gjennomgår ekstrem forvandling og blir helt ugjenkjennelig

Mest lest nå

Av og til trenger man en forandring i livet vårt. Enten det er jobb, omgangskrets eller utseende som trenger en oppfriskning, så kan det være sunt å prøve noe helt nytt.

Ettersom årene går blir vi ofte mer avslappet i våre daglige rutiner. Både jobb, familie og daglige plikter krever sitt og vi slutter med å anstrenge oss med trening, sunt kosthold og generelt å ta vare på oss selv. Det er lett for å komme inn i en sirkel hvor man spiser mer usunt og trener mindre, noe som gir resultater som vi ikke liker.

Men å trene og ta vare på oss selv burde være en del av våre hverdagsrutiner, ikke bare for at vi skal føle oss yngre, men for at vi skal føle oss bra og stolte av den vi er.


Amerikanske Debbie, hadde ikke tatt vare på seg selv på mange år, men på 60-årsdagen bestemte hun seg for å ta grep. Hun bestemte seg for å gjennomgå en ekstrem forvandling!

Foto: / MAKEOVERGUY Minneapolis

Hun tok kontakt med Christopher Hopkins, kjent som «the Makeover Guy», stylisten som mange ganger har vist sitt store talent innen faget sitt. Hun forklarte at hun ønsket hjelp til å få bedre selvtillit, og ga beskjed til Christopher om å slå seg løs.

Da Debbie ba om hjelp, nølte ikke han ikke ett sekund. Han klippet og farget håret, og visste nøyaktig hvordan han skulle få henne til å skinne igjen. Herlig!

Resultatet kan du se i videoen under. Debbie er ikke til å kjenne igjen.

Les også: 78-åringens forvandling gjør henne minst ti år yngre. Se før- og etterbildene

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter