Hjem Historier fra livet 61 års aldersforskjell: Han er 10 år eldre enn bestefaren til kona – nå vil de ha barn

61 års aldersforskjell: Han er 10 år eldre enn bestefaren til kona – nå vil de ha barn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Et ektepar med 61 års aldersforskjell ønsker å stifte familie – til tross for at den 85 år gamle mannen er et tiår eldre enn sin kones bestefar.

Ekteparet Miracle (24) og Charles Pogue (85) møttes da Miracle jobbet i et vaskeri i 2019. De ble fort venner. Og ett år etter at de møttes føreste gangen bestemte den pensjonerte eiendomsmegleren Charles seg for å fortelle Miracle at han hadde varme følelser for henne. I februar 2020 fridde han – og fikk ja.

Miracle forteller Daily Mail at moren Tamika (45) og bestefaren Joe (72) støttet forholdet helt fra dag en, etter at de hadde sett hvor glad Charles gjorde henne. Faren hennes Kareem (47) var imidlertid vanskeligere å overbevise.

Traff hverandre på jobb

– En dag valset han inn på vaskeriet og kastet et stykke papir på disken og sa «skriv ned nummeret ditt» som om han er en «player». Han var min ridder i skinnende rustning. Det var en god stemning mellom oss, han fikk meg ikke til å føle meg rar. Vi hadde fine samtaler sammen, han fikk meg til å føle meg komfortabel. Jeg visste at han var eldre, men jeg visste ikke nøyaktig hvor gammel han var, sier Miracle til avisa.

Etter hvert fant hun ut at hun hadde dype følelser for ham, og at han var født i 1937.

– Jeg hadde aldri plassert han aldersmessig, vi ville bare se hvordan det gikk. Jeg bryr meg ikke om han er 100 eller 55, jeg liker ham for den han er. Jeg trodde han kanskje var 60 eller 70 fordi han ser så bra ut. Han er alltid oppe og aktiv, sier hun om den store aldersforskjellen.

Var vanskelig å overbevise faren

Mens bestefaren sa at hvis hun var glad så var han glad på Miracles vegne, var faren hennes langt mer skeptisk.

– Det tok mye tid å overbevise ham, men jeg spurte ham om han ville miste datteren sin for alltid. Hvis han ikke kom til bryllupet mitt, ville han ha mistet meg for alltid. Jeg sa til ham at han måtte føre meg opp kirkegulvet. Og så snart han fikk møte Charles og snakke med ham, kom de godt overens, sier hun.

Paret giftet seg i juli i fjor, og Miracle beskriver dagen som «den beste dagen» i livet hennes.

Ønsker seg to barn

Til tross for aldersforskjellen, sier Miracle at hun ønsker å stifte familie med Charles, og håper å få to barn til tross for at hun vet at hun sannsynligvis vil overleve ham. Charles har ikke barn fra før.

– Jeg vil at han skal få en generasjon som kommer etter ham. Vi ønsker å dra til en fertilitetsklinikk for å bli mer kjent med hvilke alternativer vi har. Vi har vært på en klinikk før, men jeg fikk en overveldende følelse av at de hadde forhåndsdømt meg, selv om de ikke kjenner meg, sier Miracle.

Hun ønsker imidlertid svært gjerne disse barna, og er innstilt på å bite det i seg denne gangen, om det da viser seg at Charles fortsatt er i stand til å få barn.

At ektemannen allerede har en godt voksen alder er noe den 24 år gamle kvinnen er såre klar over.

– Vi forbereder oss på at ting kan skje, og han sier at han kanskje ikke er her om fem år. Jeg forteller ham at det vil han, og at han vil overleve oss alle. Jeg vet realistisk sett at jeg kommer til å leve lenger enn ham, så jeg prøver å leve og ha det gøy og oppleve så mye jeg kan med ham nå, sier kona.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com