Musikk 64-åringen imponerer alle i salen når han deltar i...

64-åringen imponerer alle i salen når han deltar i The Voice

-

- Reklame -

Det finnes mange mennesker som har skjulte talenter som de aldri får vist skikkelig frem. Etter hvert som tiden går og en blir eldre blir det gjerne enda vanskeligere å tørre og vise frem sine kunstner. Men denne 64-åringen viser at det aldri er for sent å gi deg selv en sjanse.

64-åringen Dan Lucas opptrådte på The Voice senior Tyskland og her imponerte han både publikum og dommere stort med sin kraftfulle stemme.

Foto: YouTube/The Voice Senior

Dan får høre at han ser yngre ut enn han egentlig er. Han har en ungdommelig stil, og entrer scenen kledd i en enkel t-skjorte, jeans og langt hår. Nå skal han endelig oppfylle drømmen sin som han har hatt i mange, mange år. Han skal synge foran både dommere og et stort publikum.

Sangen han har valgt ser ut til å falle godt i smak hos dommerne. Valget har falt på det amerikanske rockebandet Journey`s klassiker “Don’t Stop Believin».

Hans opptreden blir tatt svært godt i mot av både dommere og publikum. Måten han bruker stemmen sin på i denne krevende sangen er imponerende og profesjonelt.

Foto: YouTube/The Voice Senior

Dan Lucas kan kanskje være en inspirasjon til deg som er litt opp i årene og som har lyst til å dele stemmen din eller et annet talent med flere enn dine nærmeste. Hopp i det, det er aldri for sent å nå drømmene sine. Og som Dan synger: Don`t Stop Believin!

Se en video av Dans opptreden nedenfor. Ble du imponert? Del gjerne videoen videre!

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Märtha Louise åpner opp om kjærestens synspunkter

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (44) har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de...

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...