Hjem Kjendisnytt 64-åringen imponerer alle i salen når han deltar i The Voice

64-åringen imponerer alle i salen når han deltar i The Voice

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det finnes mange mennesker som har skjulte talenter som de aldri får vist skikkelig frem. Etter hvert som tiden går og en blir eldre blir det gjerne enda vanskeligere å tørre og vise frem sine kunstner. Men denne 64-åringen viser at det aldri er for sent å gi deg selv en sjanse.

64-åringen Dan Lucas opptrådte på The Voice senior Tyskland og her imponerte han både publikum og dommere stort med sin kraftfulle stemme.

Foto: YouTube/The Voice Senior

Dan får høre at han ser yngre ut enn han egentlig er. Han har en ungdommelig stil, og entrer scenen kledd i en enkel t-skjorte, jeans og langt hår. Nå skal han endelig oppfylle drømmen sin som han har hatt i mange, mange år. Han skal synge foran både dommere og et stort publikum.

Sangen han har valgt ser ut til å falle godt i smak hos dommerne. Valget har falt på det amerikanske rockebandet Journey`s klassiker “Don’t Stop Believin».

Hans opptreden blir tatt svært godt i mot av både dommere og publikum. Måten han bruker stemmen sin på i denne krevende sangen er imponerende og profesjonelt.

Foto: YouTube/The Voice Senior

Dan Lucas kan kanskje være en inspirasjon til deg som er litt opp i årene og som har lyst til å dele stemmen din eller et annet talent med flere enn dine nærmeste. Hopp i det, det er aldri for sent å nå drømmene sine. Og som Dan synger: Don`t Stop Believin!

Se en video av Dans opptreden nedenfor. Ble du imponert? Del gjerne videoen videre!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com