69-åring slepes med makt ut av flyet – nå rases det mot flyselskapet!

2847

Passasjerene hadde akkurat satt seg ned i et United Airlines-fly som skulle gå fra Chicago til Louisville, da de blir vitne til sjokkerende scener om bord i flyet.

Plutselig kommer sikkerhetspersonalet inn i flyet og gir beskjed om at  flyet er overbooket.

© Twitter / Tyler_Bridges
En bruker av nettforumet Reddit beskriver hvordan flyselskapet tilbyr passasjerene å ta et fly mandag ettermiddag istedenfor søndag og at det vil bli utbetalt 5.500 kroner i kompensasjon til fire personer som ønsker å gjøre dette.
Vi ble ble informert om at flyet ikke kunne lette før selskapets eget personale hadde fått sitteplasser, sier Tyler Bridges ifølge LADBible. Tyler filmet scenene som utspant seg om bord i flyet med mobilen sin.
Ingen ønsket å ta i mot tilbudet og selskapets metode blir da å velge ut tilfeldige personer som skal nektes å være med på flyet.
En eldre mann blir utvalgt, men han vil ikke gå av flyet. Han påpeker at han er lege og at han er på vei til jobben sin.
Da beslutter sikkerhetsvaktene å ta han med seg med makt.
© Twitter / Tyler_Bridges
Medpassasjeren Tyler filmer det voldsomme øyeblikket på film.
© Twitter / Tyler_Bridges
Man kan tydelig se hvor forskrekket de andre passasjerene er. De roper og protesterer mot sikkerhetsselskapet. «Tuller dere med oss»? roper en av passasjerene.

Barn på flyet skal i følge opplysninger ha blitt redd og begynt å gråte.
«Det var sjokkerende at de gjorde det på dette måten. Det er delvis mannen sin feil, da politiet kom om bord burde han ikke ha nektet å gå av flyet, han burde ha blitt med, men det var en uvirkelig scene som utspilte seg om bord på flyet da de dro han ut» sier medpassasjer Tyler til CNN.
Audra Bridges var også på flyet og skrev på Facebook etter hendelsen:
– Vær så snill og del denne videoen. Vi var på flyet. United Airlines hadde overbooket og valgte tilfeldige mennesker som skulle settes av flyet, slik at deres eget personale kunne få plassene.

Vaktene slepte mannen nedover gangen, men han nektet fremdeles å forlate flyet. Medpassasjerene filmet han da han med blod i ansiktet ropte «just kill me».
I en intern mail beskriver flyselskapets direktør Oscar Munoz situasjonen:
«Våres ansatte fulgte de etablerte prosedyrene for å håndtere situasjoner som dette. Samtidig som at jeg beklager at denne situasjonen oppsto, står jeg bak dere alle og jeg vil rose dere for at dere fortsatte og gjorde det sikkert at vi kunne fly. Jeg tror også på at vi kan lære noe av denne erfaringen og vi ser nå nærmere på omstendighetene i denne hendelsen».

Her kan du se klippet som ble filmet om bord i flyet. Del gjerne videre – dette må ikke skje igjen!

 

 

 

SISTE NYTT