onsdag, juni 3, 2020

7 år gamle Bentley reddet sine to yngre kusiner fra eksplosjon – hylles som helt

Mest lest nå

Bentley Mehringer (7) fra Duncan i Oklahoma var på båttur med familien for noen få uker siden. Plutselig eksploderte båten, og det brøt ut full panikk. Men Bentley beholdt roen, og reddet sine to yngre kusiner før han reddet seg selv.

Familien var ute på tur med to båter i Kingsland i Texas. Plutselig eksploderte den ene båten.

– Ingen forstod hva som skjedde så det ble umiddelbar panikk, sier Bentleys mamma, Breanna Sullivan til The Duncan Banner.


To familiemedlemmer og en hund fløy opp i luften under eksplosjonen og falt i vannet. Bentley og hans to kusiner var lengst nede i under dekk i den båten som eksploderte.

I’m only posting here because I have had so many messages/calls and I can’t keep up. We are in Austin at Dell Children’s…

Publisert av Breanna Morgan Sullivan Fredag 24. april 2020

– Mamma, kommer jeg til å dø?

Båten begynte å brenne, og Bentleys mamma fikk panikk da hun ikke kunne se sønnen og de to jentene. Så kom de to jentene opp, men ikke Bentley.

– Han hørte onkelen sin rope fra båten at de måtte komme ut. Han fortalte at han sendte de to andre jentene foran seg ettersom han ikke ville at de skulle bli skadet. Så tok onkelens hans imot barna og kastet dem i vannet før han reddet seg selv, sier Breanna.

Endelig kunne Breanna redde sønnen sin opp fra vannet. Da var han kraftig forbrent med andre- og tredjegradsforbrenning over store deler av kroppen.

– Da Bentley lå der så han på meg og sa: «Mamma, kommer jeg til å dø?» Det var da jeg mistet det helt, han gråt ikke engang, men jeg storgråt, forteller hun.

Samler inn penger til familien

Bentley ble fløyet til et sykehus i Austin der han fikk behandling for brannskadene. Etter en uke på sykehuset, kunne han komme hjem og fortsette rehabiliteringen hjemmefra.

Nå har noen venner av familien opprettet en innsamling der de samler inn penger for å hjelpe familien med sykehus- og rehabiliteringsutgiftene.

– Det er en overveldende følelse å vite at det bokstavelig talt finnes hundrevis av mennesker som vil slippe alt de har når man er i nød, skriver Breanna på Facebook.

– Vi kommer til å lege og økonomien kommer til å løse seg med tiden. Akkurat nå er vi bare takknemlige over våre liv og alle mennesker som finnes i det, skriver hun videre.

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter