Hjem Historier fra livet Den 7-år gamle gutten sparte langt hår for å donere til barn med kreft. Så skjedde det utenkelige.

Den 7-år gamle gutten sparte langt hår for å donere til barn med kreft. Så skjedde det utenkelige.

Vincent Desautels eller Vinny er ikke som de fleste andre barn. Han ville gjøre noe godt for andre mennesker og gjennom to år sparte han til langt hår. Dette gjorde han til tross for at de andre barna på skolen mobbet han for håret, hvorfor gjorde han det? Han synes synd på barn med kreft og ville donere bort håret sitt til dem!

For en fantastisk ting å gjøre av en liten gutt. 
kreft1
Men saken tok en ufattelig trist vending da Vincent selv ble diagnostisert med kreft. Legene har fant svulster ved hoften, øyet og høyre kinn. Det tragiske er at kreften ble avdekket på samme tidspunkt som Vincent hadde bestemt seg for å klippe håret og donere det til andre kreftpasienter.

kreft2

En dag kom gutten hjem fra skolen og klagde på smerter i kneet. Dette viste seg å være kreftsvulsten som forårsaket.  Daily Mail forteller at når kreften i hoften ble avdekket fant man også kreft i ansiktet.

Gutten viser nå stor takknemlighet for all hjelp han får i den vanskelige tiden.

kreft3

Faren forteller at Vincent er en sterk gutt. Han klagde ikke over å bli plaget når håret vokste fritt, om noen ertet han for å være en jente svarte han bare at han var en gutt.

kreft4

Moren til Vincent skriver i et Facebook-innlegg at hun er umåtelig stolt over sønnen sin som holdt ut da han sparte hår, selv om han ble plaget. Han ville hjelpe andre. Nå er det Vincent selv som trenger hjelp.

Besteforeldrene til Vincent har laget en innsamlingsaksjon for barnebarnet på GoFundMe. Behandlingen gutten må gjennomgå er en kostbar affære.

Foto: GoFundMe

Foto: GoFundMe

Besteforeldrene skriver:

Vårt kjære barnebarn, Vinny Desautels, kjemper en kamp ingen barn burde kjempe. Han kjemper mot kreft. Vinny
er 7 1/2 år gammel og går i 2 klasse. Han er så godhjertet og kjærlig. Nylig donerte han bort håret sitt til andre barn som har blitt rammet av kreft. Selv om han ble mobbet gjennom de 2 årene det tok å spare hår avsluttet han ikke sin misjon…å hjelpe et barn i nød.

Vinny takler kreften på en modig måte.

Vi startet denne innsamlingsaksjonen for å lette litt av byrden for hans foreldre, Jason og Amanda. Amanda er i sjette måned av graviditet. Gjennom de neste dagene, ukene og månedene vil de måtte bruke tiden og pengene sine på utallige legebesøk, sykehusopphold og operasjoner.  De medisinske utgiftene kan bli astronomiske.

Dette vil hjelpe Vinnys foreldre til å kunne konsentrere seg 100% for at Vinny skal bli frisk og vinne kampen mot denne ekle sykdommen kalt kreft.

Fra bunnen av hjertet ber vi deg ydmykt om å dele dette med venner og familie og om mulig donere (alle beløp hjelper).

Vi takker for din støtte og gud-velsigne dere alle!

Denne gutten fortjener absolutt DIN støtte! Besøk DENNE linken for å donere penger til Vinny, og del saken videre på sosiale medier!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com