7-år gammel gutt blir daglig mobbet – Nå sprer de rystende bildene seg over hele verden

22121

Syv år gamle Jak kommer fra Shropshire i England. Han har over tid blitt utsatt for mobbing på skolen, nå har mobbingen tatt en ny retning som nå ryster mennesker verden over. Vi advarer mot at artikkelen inneholder sterke bilder. 

Gutten ble etterlatt med stygge skader i hodet, etter at skolekamerater skubbet han hardt inn i en jernstang.

Mirror skriver om den rystende hendelsen som medførte at Jak ble innlagt på sykehus. Såret han fikk i hodet som følge av jernstangen gjorde at hodebunnen hovnet opp til dobbel størrelse og ble svært betent.

Jak ble utskrevet fra sykehuset for at han skulle få reise hjem for å feire sin syvende bursdag. Men smertene var så intense at han ikke klarte å delta i sitt eget bursdagsbesøk, han gjemte seg på toalettet under besøket.

Gutten måtte igjen inn på sykehuset for å bli operert i hodet.

Foto: Facebook

Til Mirror forteller morens knuste gutt, Laney om hvordan noe slikt er å oppleve som forelder.

«Min lille gutt har så mye smerte. Hjertet mitt brister når jeg sitter ved siden av han og ser på den snille, søte guttens tilstand.»

Hun forteller også at hendelsen med jernstangen ikke er første gang hvor gutten har blitt fysisk skadet. For noen uker siden ble han slått med en tennisracket og fikk en stygg flenge på nesen.

Foto: Facebook

Videre forteller hun at guttens hennes har blitt pisket, blitt sparket i bena, og stukket med blyanter, uten at skolen har grepet inn.

Foto: Facebook

Etter den siste episoden tok moren kontakt med politiet. Hun sier at de ikke har foretatt seg noe, med begrunnelse at både offer og gjerningsmann er under 10 år.

Til Mirror forteller imidlertid politiet at de har mottatt en anmeldelse om vold og at de vil ta initiativ til et samarbeid mellom skolen og de aktuelle foreldre for å få slutt på mobbingen.

Les også: Jenta mobbet andre barn på grunn av klestilen deres – Da krevde mor at mobberen skulle kle seg i dette på skolen!

SISTE NYTT

Advertisements