Hjem Nyheter 7-åring fremdeles savnet – Nå kommer politiet med oppfordring

7-åring fremdeles savnet – Nå kommer politiet med oppfordring

Den syv år gamle gutten forsvant søndag formiddag da han var sammen med familien sin på jakt i Lindesnes. Han er fremdeles savnet.

Politiet i Agder meldte først om savnetsaken på Twitter (X).

Oppdatert: Mandag klokken 10.30 skal politiet ha funnet solbrillene til den 7 år gamle gutten.

– Vi fant solbriller som vi tror er hans, noen hundre meter fra der vi tok utgangspunkt for søket, sier politiets operasjonsleder i Agder Øyvind Hægland til VG.

– Det er igangsatt leteaksjon etter en 7 år gammel gutt med utgangspunkt ved Heddan Gård. Gutten var på tur med familiemedlemmer da han ble borte ca kl 13:30. Det er satt inn betydelige ressurser i søket, skrev de.

Store mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og andre frivillige deltar i søket. Ellers brukes det både politihelikoptre, redningshelikopter, politipatruljer, hundepatruljer og redningshunder,

Søndag kveld kom politiet med en ny oppdatering på X hvor de skrev beskriver den store leteaksjonen.

– Det er fremdeles ikke gjort funn av den savnede gutten. Det er nå over 100 personer fra Røde kors og andre frivillige som er ute å søker . I tillegg er det 10 ekvipasjer fra Norske redningshunder i søk foruten politiets egne patruljer.

Oppfordring fra politiet

– Det er en familie som er veldig fortvilet her nå, så vi gjør alt vi kan for å finne gutten, sa innsatsleder i Agder politidistrikt, Jørgen Andersen, til Lindesnes avis søndag kveld.

Gjennom hele natten har leteaksjonen pågått, dessverre uten funn. Men man har ikke gitt opp troen og håpet om 7-åringen er i live.

– Vi søker med full styrke i det området han sist ble sett, men vi har ikke gjort noe funn i løpet av natta. Det er veldig mørkt og kaldt nå. Vi gjør alt vi kan for å finne han så fort som mulig, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Eyvind Formo til Dagbladet.

Terrenget i området skal være svært krevende. Samtidig blåser det og gradestokken viser mellom 1 til 4 grader.

Den klare oppfordringen operasjonslederen i politiet nå har til lokalbefolkningen er å sjekke hytter og koier i området.

– Det er noe spredt bebyggelse i området. Vi oppfordrer alle som har hytter eller koier i det aktuelle området til å sjekke det, sier Formo til avisen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com