Forsiden Historier fra livet 7-åringen gråt fordi han hadde stygge arr - da ba faren mennesker...

7-åringen gråt fordi han hadde stygge arr – da ba faren mennesker på sosiale medier om hjelp

Carter Gentle er en syv år gammel gutt. Han har ikke fått noen enkel start på livet sitt. Carter ble nemlig født med en hjertefeil. Hjertefeilen har gjort at Carter har gjennomgått utallige operasjoner.

Den siste operasjonen var en hasteoperasjon for å reparerer guttens pacemaker. Carter har ikke bare måtte gjennomgå flere smertefulle operasjoner, han må også leve med store arr som følge av inngrepene. Etter den siste operasjonen var Carter svært lei seg. Han likte naturlig nok ikke det store arret på brystet sitt.

Pappa ba om hjelp på Facebook

Pappaen til Carter er en countrysanger ved navn Mark Gentle. Han visste ikke hva han skulle gjøre for å muntre opp sønnen sin. Han postet et bilde av gutten på Facebook hvor han spurte om folk kunne hjelpe til for å muntre Carter opp. Responsen var massiv. Det strømmet inn med oppmuntrende ord fra hele verden.

Reklame

carter
Foto og kilde: Mark Gentle |Facebook

Mark Gentle forteller til Today om hvordan den siste operasjonen påvirket sønnen.

«Han forsvant inn på badet. Så seg i speilet og begynte å gråte. Han sa at folk ville se på han som stygg. Han sa at han var stygg. Arrene var grusomme. Som pappa så kjentes det ut som om hjertet mitt ble revet ut. Denne gutten har vært gjennom så mye. Det siste jeg ønsker er at han skal være lei seg på grunn av arrene.»

carter
Foto: Today

Mark skrev følgende innlegg på Facebook:

LES OGSÅ
Sorgen det ikke snakkes om

«Vi var litt bekymret for å legge ut dette, men jeg føler det er viktig. Carter tok av bandasjene sine i dag tidlig. Han gråt i 45 minutter da han så arrene på magen. Han sa at han er redd folk skal synes han er stygg. Dette var vanskelig å høre som en forelder.

Vi fortalte ham at arrene gjør han vakker, og at de gjør at han ser ut som en superhelt. Hvor mange likerklikk kan Carter få for hans tapperhet? Del gjerne.»

Historien til Carter har truffet mange mennesker. Over 1,3 millioner har klikket «lik» på statusen og over 65.000 mennesker har sendt lykkeønskninger. Dette har i følge faren vært til stor hjelp for Carter.

«Han ser på meg med store øyne hver gang det kommer likes på Facebook. Han spør meg om det er han som får likes. Det har vært en stor boost for selvtilliten hans og uten tvil virket terapeutisk.

Arrene er det som symboliserer han. De viser hva han har overvunnet, og at han var sterkere enn sykdommen som prøvde å drepe ham», sier faren til Today.

carter
Foto: Mark Gentle |Facebook

Mark har også laget en sang til ære for sønnen sin. Hør den i videoen under, og del gjerne denne historien med noen andre som vil se på den som en inspirasjon!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT