mandag, oktober 26, 2020

7 måneder gammel baby er bekreftet smittet av coronaviruset

Mest lest nå

Det virker som mange tror det bare er eldre mennesker som er syke fra før som kan få coronaviruset. Vi ser ungdommer som flokker seg rundt hverandre og sier de ikke er redde for å bli smittet. De forklarer seg ved at »det bare er eldre mennesker som trenger å være bekymret».

Nå har en syv måneder gammel baby i USA testet positivt for coronaviruset, etter å ha blitt diagnostisert med lungebetennelse og hatt høy feber.

Dette forteller moren på Facebook for å advare andre foreldre.


– Jeg føler virkelig at folk trenger å vite at det er mulig for barna deres å få det, og jeg føler at mange mennesker ikke tar viruset på alvor, sier trebarnsmoren Courtney Doster, ifølge NY Post.

Foto: Facebook

Symptomene til den lille babyen begynte med feber på mandag, som steg raskt til 40 grader på kvelden. Da hastet moren av gårde til legevakten, hvor barnet fikk påvist lungebetennelse. Videre ble han ført til Prisma Health Children’s Hospital, der det ble bekreftet at han hadde blitt smittet av coronaviruset.

Familien kan ikke forlate hjemmene sine før tidligst 1. april, og lever i uvitenhet om hva som vil skje videre.

– Det er veldig skummelt å ikke vite hva som vil skje. Han kan bli verre i natt og ikke være i stand til å puste. Jeg har lagt merke til at han hoster mye mer enn han gjorde i begynnelsen, og det skremmer meg veldig, sier Courtney.

LES OGSÅ12-år gammel jente kjemper for livet i respirator

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter