Hjem Historier fra livet 7 tegn på at du har en beskyttende engel

7 tegn på at du har en beskyttende engel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er mange mennesker der ute som tror at vi er omgitt av engler som hjelper oss i nød. Noen vil si at dette er som å tro på julenissen for voksne, men er det? Hvis du har hatt øyeblikk hvor du følte en tilstedeværelse, så er de kanskje virkelig? I hvert fall for deg.

I følge UpVee finnes det en del tegn man kan være oppmerksom på og som visstnok skal kunne avsløre om en skytsengel har sendt deg noen beskjeder.

1. Fjær

En engel kan vise seg med fjær
En engel kan vise seg med fjær

Å finne en fjær på veien er et klart tegn en engel kan være nær deg. Dette er en positiv påminnelse om at du er på rett spor.

2. Skyer

Skyer kan også være tegn fra en engel.
Skyer kan også være tegn fra en engel.

Er skyer meldinger engler prøver å sende oss? Hvis ja, hva prøver de å fortelle oss om vi plutselig legger merke til en hjerteformet sky? Det kan ha noe å gjøre med vårt behov for kjærlighet og hengivenhet.

3. Sterke lysglimt

Kan et sterkt lysglimt være en engel?
Kan et sterkt lysglimt være en engel?

Hvis du befinner deg et sted som plutselig blir oversvømt med sterkt lys, er det kanskje en engels verk. Bare ta et dypt pust og føl deg takknemlig for dette lyset – det viser at du er på rett spor i livet ditt.

4. Dufter

En engel kan også vise seg gjennom lukt.
En engel kan også vise seg gjennom lukt.

Engler kan også kunngjøre deres tilstedeværelse med nydelige lukter, som for eksempel blomsterduft. Nyt dem og tenk på noen kjære minner.

5. Babyer og dyr

Engel

De sies at disse gruppene kan kommunisere lettere med potensielle engler. Så neste gang du ser babyen din prate ut i det blå, kanskje du bare blir besøkt av skytsengler!

6. Musikk

En engel kan vise seg gjennom musikk.
En engel kan vise seg gjennom musikk.

Engler kan også velge å sende oss en meldinger gjennom musikk. Musikken er veldig kraftig, så du vil kanskje være oppmerksom på teksten til den neste sangen du tilfeldigvis hører på radioen.

7. Regnbuer

Kanskje er det en engel som sender regnbuen?
Kanskje er det en engel som sender regnbuen?

Regnbuer er en av de mest fantastiske av naturens underverker. Hvis du ofte ser en regnbue, betyr det kanskje at du blir beskyttet. Dette kan være et tegn fra skytsengelen din som forteller deg alt vil være greit.

Har du noen gang opplevd å få et tegn fra det du tror er skytsengelen din? Vi vil gjerne høre dine erfaringer – Bruk kommentarfeltet på Facebook! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com