Forsiden Familie 7 ting som viser at din mor elsker deg

7 ting som viser at din mor elsker deg

Det er vel få ting her i livet som er så sterkt som en mors kjærlighet. Den er ubetinget, evig og altoverskyggende. Derfor er det viktig å vise henne du setter pris på alt hun gjør, og kan du nikke gjenkjennende til ett eller flere av punktene i denne artikkelen kan du være sikker på hun elsker og vil gjøre alt for deg.

1. Din mor er bekymret på dine vegne

Joda, det kan være irriterende at hun alltid blander seg og ber deg være forsiktig hvis du skal noe spesielt, men i bunn og grunn er det bare en påminnelse om at hun elsker deg. Hennes bekymring er basert på ønsket om at du skal ha det bra. Ingenting annet.

2. De beste klemmene får du av mor

Reklame

Har du en mor som liker å klemme deg er det bare et tegn på hun elsker deg og vil kjenne deg fysisk. En klem er et uttrykk for å ville gi trygghet og vise nærhet.

mor
Ingen gir klemmer som mor. Foto: Pixabay

3. Du kan snakke med din mor

Har du en mor du føler du kan snakke med om alt er dette et tydelig tegn på hun bryr seg om deg. Hun viser hun kan lytte til hva du har å si, og gir gjerne gode råd hvis du ønsker det.

4. Din mor støtter deg i alt

Det er kanskje ikke alt hun er enig med deg i, men hun støtter dine avgjørelser uansett og så lar hun deg gjøre dine egne erfaringer. På godt og vondt, men hun vil aldri la deg gjøre noe hun vet du kommer til å angre på senere.

LES OGSÅ
13 geniale triks fra kreative småbarnsforeldre

5. Din mor elsker deg ubetinget over alt

Hun vil alltid stå ved din side og aldri forlate deg. Heller ikke dersom du gjør noe dumt. Uansett hva som skjer og hvordan du oppfører deg, vil hun alltid elske og holde av deg, og hun vil alltid se det beste i deg.

mor
En mor er din største tilhenger. Foto: Pixabay

6. Din mor er din største tilhenger

Samme hva du gjør, vil din mor alltid stå på sidelinjen og heie på deg. Enten det er sport, kunst eller noe helt annet. Hun er din største tilhenger, og viser det til fulle. Alltid!

7. Din mor er din første inspirasjonskilde

Din mor er som oftest den kvinnen som har tidligst innflytelse på deg, og det er henne som inspirerer deg til å utvikle deg som du gjør. Hun vil fortone seg som en superhelt fra da du var barn, noe som ofte henger i langt opp i voksen alder.

Del gjerne denne artikkelen dersom du også har en mor du vet elsker deg, og som du setter enormt stor pris på. Ikke alle kan si det samme, så vis du er glad i henne, og at du liker omtanken hun viser deg.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT