søndag, desember 8, 2019
Familie 7 ting som viser at din mor elsker deg

7 ting som viser at din mor elsker deg

-

Det er vel få ting her i livet som er så sterkt som en mors kjærlighet. Den er ubetinget, evig og altoverskyggende. Derfor er det viktig å vise henne du setter pris på alt hun gjør, og kan du nikke gjenkjennende til ett eller flere av punktene i denne artikkelen kan du være sikker på hun elsker og vil gjøre alt for deg.

1. Din mor er bekymret på dine vegne

Joda, det kan være irriterende at hun alltid blander seg og ber deg være forsiktig hvis du skal noe spesielt, men i bunn og grunn er det bare en påminnelse om at hun elsker deg. Hennes bekymring er basert på ønsket om at du skal ha det bra. Ingenting annet.

2. De beste klemmene får du av mor

Har du en mor som liker å klemme deg er det bare et tegn på hun elsker deg og vil kjenne deg fysisk. En klem er et uttrykk for å ville gi trygghet og vise nærhet.

mor
Ingen gir klemmer som mor. Foto: Pixabay

3. Du kan snakke med din mor

Har du en mor du føler du kan snakke med om alt er dette et tydelig tegn på hun bryr seg om deg. Hun viser hun kan lytte til hva du har å si, og gir gjerne gode råd hvis du ønsker det.

4. Din mor støtter deg i alt

Det er kanskje ikke alt hun er enig med deg i, men hun støtter dine avgjørelser uansett og så lar hun deg gjøre dine egne erfaringer. På godt og vondt, men hun vil aldri la deg gjøre noe hun vet du kommer til å angre på senere.

5. Din mor elsker deg ubetinget over alt

Hun vil alltid stå ved din side og aldri forlate deg. Heller ikke dersom du gjør noe dumt. Uansett hva som skjer og hvordan du oppfører deg, vil hun alltid elske og holde av deg, og hun vil alltid se det beste i deg.

mor
En mor er din største tilhenger. Foto: Pixabay

6. Din mor er din største tilhenger

Samme hva du gjør, vil din mor alltid stå på sidelinjen og heie på deg. Enten det er sport, kunst eller noe helt annet. Hun er din største tilhenger, og viser det til fulle. Alltid!

7. Din mor er din første inspirasjonskilde

Din mor er som oftest den kvinnen som har tidligst innflytelse på deg, og det er henne som inspirerer deg til å utvikle deg som du gjør. Hun vil fortone seg som en superhelt fra da du var barn, noe som ofte henger i langt opp i voksen alder.

Del gjerne denne artikkelen dersom du også har en mor du vet elsker deg, og som du setter enormt stor pris på. Ikke alle kan si det samme, så vis du er glad i henne, og at du liker omtanken hun viser deg.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...