Forsiden Historier fra livet 72-år gammel kvinne fødte frisk babygutt - møt kvinnen som kanskje er...

72-år gammel kvinne fødte frisk babygutt – møt kvinnen som kanskje er historiens eldste førstegangsfødende

 

Det finnes mange velmenende råd om hvor gammel man bør være når man føder barn, eller rettere sagt; hvor gammel man ikke bør være. Et par fra India trosset alle advarsler og er sannsynligvis de eldste førstegangsforeldre i historien. 

Daljinder Kaur (72) og hennes 79 år gamle ektemann Mohinder Singh Gill hadde aldri lyktes med å bli gravid i løpet av sitt 46 år lange ekteskap. I september 2014 oppsøkte de en fertilitetsklinikk.

Reklame

To år og tre IVF-behandlinger senere fødte hun en liten gutt. IVF er en metode der kvinnen stimuleres med hormoner slik at hun produserer flere egg.

Fødte frisk gutt

Til tross for alle advarslene var lille Arman helt normal og frisk. Gutten ble født 19. april 2016 og Daljinder Kaur ble den eldste fødende kvinnen vi kjenner til.

verdens eldste fødende
Mor og sønn. Foto: Skjermdump Youtube

Foreldrene var overlykkelig.

«Jeg pleide å føle meg helt tom. Det var så mye ensomhet. Jeg hadde mistet håpet om noensinne å bli mamma», sier kvinnen i følge CBS News.

Og fødselen skal ha gått helt fint, uten spesielle komplikasjoner. Noe svært mange finner overraskende. Kanskje like overraskende var det at den 79-år gamle kvinnen kunne amme sønnen sin i tre måneder.

Rundt 11 måneder etter at kvinnen fødte babyen sin, besøkte forskjellige flere aviser og tv-stasjoner henne og familien for å se hvordan det sto til.

LES OGSÅ
Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Kroppen er sliten 

Men som alle foreldre har erfart; småbarnstiden kan være svært hektisk.

I april kom nettstedet Pratical Parenting med en oppdatering på hvordan det går med foreldrene og barnet. Og mor innrømmer at det tar på.

«Blodtrykket mitt er høyt og jeg blir svært fort trøtt nå. Jeg har vært hos flere leger men de gir meg bare medisiner og diettplaner,» sier hun.

«Kroppen min sliter med å henge med. Det har vært tøffere enn jeg trodde. Jeg er bekymret for Armaan. Ikke bare må jeg ta meg av min egen helse, jeg må også ta meg av han.» 

I videoen nedenfor kan du se klipp fra den noe «uvanlige» familien. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT