søndag, november 28, 2021

72-år gammel kvinne er verdens eldste som har født barn ved hjelp av kunstig befruktning

Mest lest nå

Mange par forsøker kunstig eller assistert befruktning dersom de ikke kan få barn på naturlig vis. Dette var også tilfellet for et indisk par i 70-årene.

72-årige Daljinder Kaur fødte sitt første barn i april 2016 etter å ha fått kunstig befruktning for tredje gang. Babygutten ble født i National Fertility Center i Haryana State, India. Senteret tilbyr fruktbarhetsbehandling for kvinner som allerede er tiår inn i overgangsalderen.

Foto: Facebook | ABC 7 Chicago

Paret som har vært gift i 46 år var overlykkelig da de endelig fikk et barn. 72-år gamle Daljinder Kaur og hennes 79-år gamle ektemann, Mohinder Singh Gill, fortalte om gleden til The Telegraph:


– Alle spurte oss om vi ikke skulle adoptere et barn, men det ønsket vi ikke. Nå har vi fått et barn som er vårt.

Foto: Facebook | ABC 7 Chicago

– Vi vil oppdra han og gi han en skikkelig utdannelse. Vi har tro på at Gud ønsket at vi skulle få vårt eget barn og at han har hørt våre bønner. Vi er begge full av energi og har mye omsorg å gi barnet vårt, forteller paret til The Telegraph.

Det er mange diskusjoner rundt kunstig befruktning og mange har reagert på at mennesker på denne alderen skal kunne få barn. Hva tenker du om saken? Del din mening i kommentarfeltet på Facebook!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter