Hjem Historier fra livet 72-åringen fikk kritikk for å kle seg «upassende», men hun gir svar på tiltale

72-åringen fikk kritikk for å kle seg «upassende», men hun gir svar på tiltale

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dette er Keiko Guest, en nydelig 72 år gammel kvinne som fikk tusenvis av personer på nettet til å snakke om henne på grunn av klærne hennes.

Finnes det egentlig noen grense for hvilke klær man kan bruke i forskjellige aldersfaser av livet? Keiko har alltid vært opptatt av mote og klær, og selv om hun har blitt eldre har hun fortsatt med å ha en ungdommelig klesstil. Noe som har gitt henne mange sterke reaksjoner fra folk. Disse menneskene aksepterer ikke hennes klesstil og derfor manglet det ikke på sterk kritikk, men det tok ikke lang tid før 72-åringen svarte på tiltalen.

Keiko, som allerede er kjent på internett for å dele klipp av seg selv som viser frem sine gymnastiske ferdigheter og formfulle kropp, har bestemt seg for å filme seg selv i ironiske situasjoner for å svare dem som dømmer henne. Spesielt i noen bilder ser vi først kvinnen kledd i joggebukser, en skjorte knepet opp til halsen og et ullsjal over skuldrene hennes sammen med teksten «liker du denne looken på en 72-åring?»

Foto: keikoguestofficial/Tok Tok

Men noen få øyeblikk senere endrer hun utseendet fullstendig og legger ut følgende bilde:

Foto: keikoguestofficial/Tok Tok

Miniskjørt, trange bukser, hullete jeans, topper som viser magen og knehøye støvler råder og hun fremstår i all sin prakt som en 72-åring som vet å ta vare på seg selv og har en misunnelsesverdig kropp. Videre skriver hun: «Jeg liker dette bedre. Hva synes du?».

En veldig ironisk provokasjon som ble fulgt av et helt kor av takknemlighet og komplimenter.

Foto: keikoguestofficial/Tok Tok

«Du er fantastisk!», «Hvis jeg hadde hatt den kroppen på din alder, ville jeg også kledd meg som deg», «Når jeg blir stor vil jeg bli akkurat som deg» – er noen av kommentarene man kan lese i kommentarfeltet til bildene.

Keiko er heller ikke redd for å avslørte hemmeligheten for å holde seg i form.

– Jeg har alltid vært i kontakt med tenåringer. Jeg har lært dem ting, delt øyeblikkene i livet mitt, jeg har trent og veiledet dem.

Så har det egentlig noe å si hvordan man kler seg, uansett alder? Alder er tross alt bare et tall, vi burde i stedet snakke og være opptatt av hvordan folk faktisk har det.

Er du enig? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com