in

75-åring sover fredelig – så kommer pytonslangen snikende

En video som viser svært mange menneskers største mareritt tar nå av i sosiale medier. 

Kaew Sudsopha (75) lå fredelig i sengen og sov og ante ingenting om at en diger pytonslange hadde sneket seg inn i huset hennes.

Et overvåkingskamera som sønnen hadde installert på soverommet fanger øyeblikket da slangen åler seg mot den sovende kvinnen og ved en anledning forsøker å bite henne i føttene. 75-åringen våkner og lyser febrilsk rundt seg med en lommelykt.


«Jeg trodde jeg hadde et mareritt.

Det var en sterk smerte i foten som vekket meg. Jeg slo på lommelykten og oppdaget at noe ålte seg på gulvet, det var en slange. Jeg gikk så raskt jeg kunne ut av rommet. Jeg forstår ikke hvorfor den bet meg. Jeg sov og var ingen trussel, nå er jeg livredd for å sove på det soverommet igjen», sier pensjonisten i følge Daily Mail.

Nedenfor kan du se det skremmende øyeblikket. 

LES OGSÅ: Familien trodde det var en fartsdump helt til bilen nærmet seg

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Erna Solberg

Onsdag kommer planen for gjenåpning av Norge

Svein Østvik: – Når du drikker mister du den følsomheten