søndag, oktober 24, 2021

78-åringen hadde feiret jul alene i 20 år. Bryter ut i tårer da han plutselig får besøk

Mest lest nå

78 år gamle Terrence fra England pleide å feire jul med moren sin. Men da hun gikk bort, hadde han ingen andre. De siste 20 årene, har han vært helt alene i julen. Så forrige jul bestemte noen studenter seg for å gi den gamle mannen en jul han sent glemmer.

Julen handler nettopp om å spre glede for andre mennesker. Og denne historien fra i fjor gjør nettopp det.

Terrence begynte å jobbe frivillig for en organisasjon som heter Age UK. De hjelper ensomme eldre til å finne noen de kan tilbringe tid sammen med. Så Terrence bestemte seg for at han skulle feire jul med 90 år gamle Nancy, som lider av demens.


TV-programmet BBC Breakfast lagde en reportasje om Terrence som skulle feire jul med Nancy. I programmet, fortalte Terrence at han hadde vært alene i julen de siste 20 årene. Da programmet rullet over skjermene, var det mange som syntes synd på 78-åringen og ville hjelpe. Blant annet en gjeng studenter fra Oldham College.

Foto: BBC

Fikk juletre i stuen

Studentene bestemte seg for å møte opp hos Terrence, og sørge for at han fikk et juletre. Terrence hadde nemlig fortalt i programmet at han ikke hadde tenkt å pynte til jul.

BBC Breakfast ble med da studentene møtte opp hos Terrence. Den eldre mannen klarte ikke holde tårene tilbake da ungdommene entret stuen hans med juletreet, som de pyntet sammen med han.

Men det var mer. Plutselig banket det på døren igjen.

Foto: BBC

Sang «Silent Night»

Da Terrence åpnet døren, stod skolens studentkor utenfor. De sang Terrences favorittjulesang, «Silent Night». Igjen måtte Terrence frem med lommetørkledet sitt og tørke tårene.

Etter programmet gikk på TV, har det rent inn med tilbud til Terrence. Blant annet fra sangeren John Barrowman, som inviterte Terrence til en av sine konserter.

Og der sang han «Silent Night», dedikert til Terrence.

Her kan du se innslaget fra BBC Breakfast: 

LES OGSÅ: Seksåringen ringte 911 fordi han var ensom. Politiet håndterte det på en helt spesiell måte

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter