torsdag, januar 28, 2021

78-åringens forvandling gjør henne minst ti år yngre. Se før- og etterbildene

Mest lest nå

Joann Hopkins er moren til den kjente makeup-artisten Christopher Hopkins. Nå har hun har lagt ut en sminkevideo på YouTube, som får folk til å måpe.

Sønnen hennes, Christopher Hopkins, kaller seg «The Makeover Guy» på YouTube. Han driver den eksklusive salongen Christopher Hopkins Image Center som ligger i Minneapolis i Minnesota. Han er kanskje ikke så kjent her hjemme i Norge, men i USA har han gjestet både The Oprah Winfrey Show og Today Show. Han har også vært ansvarlig for make-upen til Hillary Clinton.

Foto: YouTube


Så grusomt!

Hans 78 år gamle mamma og inspirasjonskilde, Joann Hopkins, har nå lagt ut en video på sønnens YouTube-kanal, der hun viser hvordan hun ser ut før og etter hun har tatt på seg sminken sin. Og resultatet er forbløffende.

Joann er dog ikke veldig glad i å vise seg uten sminke.

«Så grusomt», sier hun til kamera når hun sitter uten sminke.

«Jeg ser ut som jeg er død, og jeg håper jeg kom til himmelen», sier hun videre mens hun akker og stønner og studerer seg selv i kamera.

«Du våger ikke plassere meg på et sykehjem og la meg bli sånn som dette», sier hun til sønnen sin som står bak henne.

«Dette er så ille. Jeg må elske dere mer enn jeg kan si, som gjør dette, sier hun før hun begynner å legge make-upen.

Tar ikke av seg sminken om kvelden

«Jeg husker en dame fra kirken sa til meg en gang. Og jeg tror jeg var rundt 30. Hun sa: «Når skal du slutte å bruke sminke?» Jeg regner med hun syntes jeg var gammel nok, at nå kunne jeg slutte», sier Joann i videoen mens hun sminker seg.

Joann forteller videre at hun aldri tar av seg sminken når hun legger seg om kvelden.

«Jeg tar ikke av meg sminken om kvelden. Beklager jenter, men jeg gjør det bare ikke. Jeg vil ikke se ut som et helvete når jeg går til sengs med det mennesket jeg elsker mest. Så sminken er på til neste morgen, så vasker jeg den av og begynner på nytt igjen», sier hun.

Foto: YouTube

Katteøyne

Kjendis-moren har en stor forkjærlighet for katteøyne. Øyne som er sminket oppover ytterst.

«Jeg elsker katte-øyne. Men jeg er rynkete nå, så det ser ikke likedan ut som før. Men litt må jeg ha, fordi øynene mine er så små. Og dette gir meg litt mer øye. Det gir meg litt løft og åpner øyet mitt samtidig», sier hun mens hun legger svart kajal rundt øyekanten.

«Dette er meg», sier hun til slutt når både sminke og hår er på plass.

Og vi kan ikke annet enn å måpe og skrive under på at dama ser mye yngre ut med sminke. Om hun ble penere, er smak og behag.

SE OGSÅ: Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter