Forsiden Helse 78-åringens forvandling gjør henne minst ti år yngre. Se før- og etterbildene

78-åringens forvandling gjør henne minst ti år yngre. Se før- og etterbildene

Joann Hopkins er moren til den kjente makeup-artisten Christopher Hopkins. Nå har hun har lagt ut en sminkevideo på YouTube, som får folk til å måpe.

Sønnen hennes, Christopher Hopkins, kaller seg «The Makeover Guy» på YouTube. Han driver den eksklusive salongen Christopher Hopkins Image Center som ligger i Minneapolis i Minnesota. Han er kanskje ikke så kjent her hjemme i Norge, men i USA har han gjestet både The Oprah Winfrey Show og Today Show. Han har også vært ansvarlig for make-upen til Hillary Clinton.

Foto: YouTube

Så grusomt!

Hans 78 år gamle mamma og inspirasjonskilde, Joann Hopkins, har nå lagt ut en video på sønnens YouTube-kanal, der hun viser hvordan hun ser ut før og etter hun har tatt på seg sminken sin. Og resultatet er forbløffende.

Joann er dog ikke veldig glad i å vise seg uten sminke.

«Så grusomt», sier hun til kamera når hun sitter uten sminke.

«Jeg ser ut som jeg er død, og jeg håper jeg kom til himmelen», sier hun videre mens hun akker og stønner og studerer seg selv i kamera.

«Du våger ikke plassere meg på et sykehjem og la meg bli sånn som dette», sier hun til sønnen sin som står bak henne.

«Dette er så ille. Jeg må elske dere mer enn jeg kan si, som gjør dette, sier hun før hun begynner å legge make-upen.

Tar ikke av seg sminken om kvelden

«Jeg husker en dame fra kirken sa til meg en gang. Og jeg tror jeg var rundt 30. Hun sa: «Når skal du slutte å bruke sminke?» Jeg regner med hun syntes jeg var gammel nok, at nå kunne jeg slutte», sier Joann i videoen mens hun sminker seg.

LES OGSÅ
48 år gamle Oli visner bort etter å ha fått den flått-overførbare sykdommen TBE
LES OGSÅ
Lege advarer: Ikke drikk for mye vann – kan være farlig

Joann forteller videre at hun aldri tar av seg sminken når hun legger seg om kvelden.

«Jeg tar ikke av meg sminken om kvelden. Beklager jenter, men jeg gjør det bare ikke. Jeg vil ikke se ut som et helvete når jeg går til sengs med det mennesket jeg elsker mest. Så sminken er på til neste morgen, så vasker jeg den av og begynner på nytt igjen», sier hun.

Foto: YouTube

Katteøyne

Kjendis-moren har en stor forkjærlighet for katteøyne. Øyne som er sminket oppover ytterst.

«Jeg elsker katte-øyne. Men jeg er rynkete nå, så det ser ikke likedan ut som før. Men litt må jeg ha, fordi øynene mine er så små. Og dette gir meg litt mer øye. Det gir meg litt løft og åpner øyet mitt samtidig», sier hun mens hun legger svart kajal rundt øyekanten.

«Dette er meg», sier hun til slutt når både sminke og hår er på plass.

Og vi kan ikke annet enn å måpe og skrive under på at dama ser mye yngre ut med sminke. Om hun ble penere, er smak og behag.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet