8-år gammel gutt redder lillebroren sin fra å bli kidnappet!

4298

En liten gutt på 2 år er nå trygt hjemme i huset, sitt takket være hans svært modige storebror på 8.

Den unge gutten satt og ventet på et busstopp sammen med sin mor og hans lillebror på 2 år, da en fremmed kvinne, som de først trodde var en mann, kom bort til dem og sa: «Du har et vakkert barn.»

Kvinnen prøvde å dra to-åringen ut av moren sine hender, hun slo moren og tok det lille barnet. Svært mange ville blitt stiv av skrekk, men 8-åringen tok affære. Han slo kvinnen alt han klarte og ropte høyt «la broren min gå» gjentatte ganger.

Da slapp kvinnen barnet og løp avgårde så moren fikk ringt til politiet. Da politiet kom sa 8-åringen: » Vi måtte kjempe med all vår makt for å passe lillebroren min, hun prøvde å ta han».

http://newzmagazine.com

Gutten beskrev videre en liten, grå bil som kvinnen hadde kjørt. Han beskrev kvinnen slik: «Stemmen hennes var som en kvinnes, men hun så ut som en mann».

Guttens klare beskrivelser ledet politiet raskt til den 52 år gamle kvinnen. Det var hennes andre kidnappingsforsøk den dagen, hun hadde forsøkt å kidnappe et barn bare tjue minutter tidligere.

Kvinnen er nå arrestert takket være den snartenkte og observante lille gutten. Han ble virkelig lillebrorens helt den dagen!

Se nyhetsinnslaget nedenfor og del gjerne videre historien om den tøffe gutten!

SISTE NYTT