Hjem Historier fra livet 8-år gammel gutt reddet lillebroren sin fra å bli kidnappet!

8-år gammel gutt reddet lillebroren sin fra å bli kidnappet!

En liten gutt på 2 år er nå trygt hjemme i huset, sitt takket være hans svært modige storebror på 8 år.

Den unge gutten satt og ventet på et busstopp sammen med sin mor og hans lillebror på 2 år, da en fremmed kvinne, som de først trodde var en mann, kom bort til dem og sa til moren: «Du har jammen et vakkert barn.»

Kvinnen prøvde deretter å dra to-åringen ut av moren sine hender mens hun slo moren. Til slutt fikk hun fatt i det lille barnet. Moren ble helt satt ut og som mange andre ville blitt, ble hun stiv av skrekk. Heldigvis hadde hun med seg 8-åringen også, for han tok affære. Han slo kvinnen alt han klarte og ropte høyt «la broren min gå» gjentatte ganger.

Da slapp kvinnen barnet og løp avgårde så moren fikk ringt til politiet. Da politiet kom sa 8-åringen: » Vi måtte kjempe med all vår makt for å få tilbake lillebroren min, hun prøvde å ta han fra oss.»

http://newzmagazine.com

Gutten hadde vært svært observant og beskrev videre en liten, grå bil som kvinnen hadde kjørt. Han beskrev kvinnen slik: «Stemmen hennes var som en kvinnes, men hun så ut som en mann».

Guttens klare beskrivelser ledet politiet raskt til den 52 år gamle kvinnen. Det var hennes andre kidnappingsforsøk den dagen, hun hadde forsøkt å kidnappe et barn bare tjue minutter tidligere.

Kvinnen er nå arrestert takket være den snartenkte og observante lille gutten. Han ble virkelig lillebrorens helt den dagen!

Se nyhetsinnslaget nedenfor og del gjerne videre historien om den tøffe gutten!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com