Hjem Familie 8-åring mistet pappaen sin – noen uker senere banker politiet på døren for å gi en spesiell beskjed

8-åring mistet pappaen sin – noen uker senere banker politiet på døren for å gi en spesiell beskjed

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

8-år gamle Avey Cox var helt knust da hun i januar mistet sin kjære pappa. Noen uker etter den tragiske hendelsen banket det på døren hennes. Det skulle bli en dag hun ikke glemmer med det første.

Å miste en av foreldrene sine må være noe av det vanskeligste et barn skulle måtte håndtere. Åtte år gamle Avey opplevde det enorme tapet i januar da faren hennes gikk bort.

Og midt i den tunge sorgprosessen fikk Avey en påminnelse om at faren hennes ikke lenger var der for henne. Uker etter hans dødsfall skulle nemlig skolen hennes arrangere et far-datter-ball. Det skriver Today.

– De to sto hverandre svært nært. Det var vanskelig for Avey med dette ballet like etter dødsfallet, nå hadde hun ingen til å følge seg, forteller jentas mor, Angelia, til Today.

Avey sammen med sin pappa som døde i januar. Foto: privat

Politiets fine gjerning 

En politibetjent som jobber forebyggende på Aveys skole kjente godt til familiens historie. Han tenkte derfor umidelbart på jenta da han så oppslaget om far-datter-ballet. Det var da betjenten Nicol Harvey fikk den gode ideen.

Han ville selv ta med seg Avey på ballet.

Politibetjenten ringte på familiens dør og spurte om Avey ville slå følge med han, noe hun ble svært overrasket og glad for!

– Jeg kjøpte et nytt slips og lommetørkle som matchet kjolen til Avey. Hun gledet seg så mye, hver gang jeg så henne på skolen minnet hun meg på at skoleballet nærmet seg, forteller Nick til Today.

Og da den store dagen kom ventet det en ekstra overraskelse for Avey. Nick hadde nemlig skaffet en egen limousin som de kjørte sammen i til ballet!

Nick hentet Avey i limousin. Foto: privat

En uforglemmelig kveld

Nick forteller at kvelden ble helt spesiell. Et av de fineste øyeblikkene kom da de stoppet i en isbutikk etter ballet.

– En jente kom bort til henne og spurte om jeg var faren hennes. Hun svarte at jeg ikke var det, men at jeg jobbet som politibetjent på skolen hennes. Jeg så på Avey og sa: «Vel, akkurat i kveld er jeg faren din.»

Til Today forteller moren at dette har hjulpet datteren med sorgen. En dag med glede.

– Det ble et skikkelig lyspunkt i den tunge tiden. Avey har gjentatt flere ganger at dette var den beste kvelden noensinne.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den rørende historien: 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com