mandag, mai 25, 2020

8-år gammel gutt sluttet å puste – hadde spist heroin som faren oppbevarte i sokkene

Mest lest nå

En sen januarkveld i fjor ringte en desperat pappa alarmsentralen i Ohio, USA. Sønnen hans på 8 år hadde plutselig sluttet å puste og han var helt blå på leppene. Da ambulansen kom frem fant de den fortvilte faren som desperat prøvde å gjenopplive sønnen med hjerte og lungeredning.

Heldigvis fant de guttens puls og fikk lagt han inn på sykehuset i full fart. Det var så vidt det gikk bra..

Pixabay


Først på sykehuset forsto de hva som hadde hendt. I den ene sokken til gutten fant de en pose med heroin og reseptlagt medisin, skriver Washington Post. Gutten hadde altså tatt en overdose med heroin og det var så vidt det gikk bra.

Hvordan dette hadde havnet i guttens sokk er uklart, men i et senere avhør med politiet erkjente faren å ha brukt narkotika hjemme tidligere på dagen.

Både mammaen og pappaen ble pågrepet på sykehuset, og senere tiltalt for å ha satt en annen person i fare.

Foreldrenes bruk av narkotika i hjemmet, rett foran øynene på den lille gutten, har vekt sterke reaksjoner på nettet og noen mener at det er det som kan ha ført til at barnet trodde stoffet var ufarlig og greit å innta. Hvis mamma og pappa kunne spise det, hvorfor kunne ikke han? Det lignet jo godteri. Skummelt..

Heldigvis overlevde gutten og i følge CBS News kommer han til å bli helt frisk igjen.

Del gjerne videre denne rystende historien. Det kan være mange som trenger å bli påminnet om hvor viktig det er at man er gode forbilder for barna!

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter