Hjem Humor 8 grunner til at du bør elske skallede menn

8 grunner til at du bør elske skallede menn

Har du begynt å bli tynn i håret? Fortvil ikke. Det finnes nemlig en rekke gode grunner til hvorfor det å bli skallet kan være en bra ting.

1. De er gode i senga 

Skallede menn har ofte høyere testosteronnivå enn menn med hår, noe som bidrar til at man har større sexlyst og lettere for å få ereksjon, i alle fall ifølge forskere. Menn som har lavere testosteronnivå har ofte mindre sexlyst og vanskeligere for å få ereksjon. 

2. Du vet hvordan de ser ut og kommer til å se ut 

Menn uten hår har ingen «hipp» hårsveis å gjemme seg bak. Du får se deres sanne jeg og legger fortere merke til øynene deres, leppene deres og ansiktsformen. 

3. De bruker ikke opp shampoen din

Har du investert i en dyr shampo, men ser at de forsvinner raskere enn lynet? Det kan våre den «hårete» kjæresten din som bruker den opp. Dette trenger du ikke tenke på. 

(Og du trenger heller ikke tenke på hår i sluken). 

4. De bruker kortere tid på badet 

Som regel er det håret menn bruker mest tid på når de er på badet. En fyr uten hår bruker ikke hundrevis av kroner på hårprodukter og må stå foran speilet for å style seg selv hver eneste morgen. Det gjør ikke en fyr uten hår. 

5. De er mer sårbare 

Har du en dårlig dag og ikke føler deg helt som en million dollar? Tenk på kjæresten din, han har mistet håret sitt og kan faktisk relatere til dine «overfladiske» problemer når det kommer til utseendet. I tillegg er det ikke like opptatt av utseendet som sine mer forfengelige brødre. 

6. Du trenger ikke risikere at de ser ut som en dust på håret 

Hestehale, manbun, dreads? Med en mann uten hår trenger du aldri være bekymret for at han skal spare ut håret sitt eller komme hjem fra frisøren med en Beckham-sveis som hørte hjemme på tidlig 2000-tall. I tillegg trenger du heller ikke tenke på at han har fett hår, det skjer ikke 🙂 

7. De er tidløse 

Skallede menn er aldri ute av moten og ser bra ut om de er 24 eller 52 år. De er alltid trendy, og kan se kjekke ut det øyeblikket de står opp morgenen – til enhver tid. 

8. De ser mer mandige ut 

Menn uten hår ser definitivt mer mandig ut enn menn med masse hår. Det å ikke ha hår viser at de er menn og får de til å fremstå som maskuline. 

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com