Forsiden Nyttig 8 tegn på at du har en sterk personlighet som til tider...

8 tegn på at du har en sterk personlighet som til tider kan skremme folk

Det er et kjent faktum at folk med sterke meninger og kraftige personligheter ofte feilaktig kan oppfattes som arrogante og dominerende.

Noen vil oppleve deg som uhøflig. Andre vil tenke på deg som en dominerende person. Men alle disse tolkningene er et resultat av din store selvtillit og dine sterke egenskaper som faktisk skremmer mennesker som er mer usikker på seg selv.

Folk føler seg truet av en sterk personlighet.

8 sterke personlighetstrekk som kan skremme andre mennesker

1. Du trenger ikke oppmerksomhet

Folk med denne typen personlighet er kjent for å være såkalte nøkkelpersoner. De har ikke tid eller energi til å kaste bort på jaget etter å få oppmerksomhet.

De utstråler selvtillit og vilje. Livet har lært dem hvordan de skal ha begge bena plantet på bakken, så ikke forvent at de kommer og ber om en klem for oppmerksomhet.

Til tross for deres manglende behov for å bevist tiltrekke seg oppmerksomhet, blir ofte mange mennesker tiltrukket av deres karisma. De har ofte et stort sosialt nettverk, nettopp fordi mennesker tiltrekkes av dem.

2. Du er ikke opptatt av å tilfredsstille alle

Sterke mennesker vil ikke føle behovet for å stadig imponere andre, tvert imot vil de alltid vise sin sanne personlighet, de vil alltid stå for meningene sine, uansett hvor uegnet noen kan finne dem.

Du behandler alltid andre med respekt, men det betyr ikke at du respekterer noen ved å undervurdere deg selv.

Personer med sterke personligheter vil aldri sminke på sannheten, dette er det mange mennesker som kan bli skremt av.

3. Du driver ikke med unnskyldninger

Sterke mennesker vil aldri kaste bort tiden på å gå rundt og unnskylde seg. Du tåler å komme ut av komfortsonene, å stå i en konflikt, uten å hele tiden måtte unnskylde deg.

LES OGSÅ
Setter du også melkekartongen feil i kjøleskapet?

4. Du hater tomprat

Tompratet som oppstår når det egentlig ikke er noe å prate om, er det verste mennesker med sterke personligheter vet om.

LES OGSÅ
Supertriks - Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Folk med sterke meninger er intelligente mennesker. De trenger å snakke om ideer, innovasjoner eller kreative løsninger på hindringer. De trenger et emne som stimulerer hjernen når de snakker om det.

5. Du kan ikke fordra ignoranse

Du kan ikke fordra mennesker som pleier å ta øyeblikkelige vurderinger om ting de ikke er sikre på og reagerer instinktivt uten å tenke på.

Personligheten din er opptatt av å være gjennomtenkt, empatisk og godt informert.

6. Du holder fast ved din moral

Ingenting kan rikke ved moralen din. Uansett hvor forskjellig synspunkt du har kontra andre mennesker, er dine moraler dine hovedprinsipper som gir deg veiledning gjennom livet.

Ingen vil overbevise deg om å gjøre noe som ikke er en del av ditt eget moralske system i utgangspunktet.

7. Du innrømmer når du har feil

En person som dyrker en sterk personlighet er meget klar over sine feil . Når en feil blir gjort, vil de være ærlige om det og innrømme det.

I stedet for å være kverulere over en uskyldig feil, vil folk med sterke personligheter innrømme det og gå videre til neste kapittel.

8. Du er ikke arrogant, du har en sterk holdning

Hvis du er en person med en sterk personlighet, kan du noen ganger bli feiltolket som arrogant. Svakere mennesker kan lett bli fornærmet og handle destruktivt mot de som uttrykker sine sterke meninger.

Din sterke holdning kan ofte føre til at du oppleves som arrogant, men uansett hva, står du fast ved prinsippene og moralen din!

Kilde.

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet