Vi mennesker er veldig forskjellige, det som virker rart for noen, kan være verdens mest naturlige ting for andre. Når det gjelder alenetid er vi også veldig forskjellige – noen elsker å være alene, mens andre gjør alt de kan for å slippe!

Kanskje du kjenner noen som helst vil være alene og ikke har bruk for andres selskap. De vil sikkert nikke gjenkjennende til punktene nedenfor, og vil du bli litt klokere på disse menneskene, les videre.

1. Det er greit å dra hjem før alle andre

Du er egentlig ikke så komfortabel med mange mennesker, og vil helst trekke deg tilbake. Og nei, det er ingen skjult dagsorden for at du ønsker det, du vil bare hjem.

2. Du liker å arbeide kreativt

Mennesker som trives best i sitt eget selskap, har ofte kreative prosjekter på gang som de liker å bruke mye tid på.

3. Ingen planer? Topp!

En kveld uten planer – er en herlig kveld. Er det en hel helg uten planer, ja da er det enda bedre. Når du har verken avtaler eller forpliktelser, da er du i ditt ess!

4. Å reise alene er best

Du elsker å reise alene på ferie, og nei, det betyr ikke at du er psykisk ustabil eller ulykkelig.

5. Syv timer alene med Netflix er helt greit

Det høres kanskje lenge ut å se film så lenge alene, men ikke for deg som liker alenetid. Du slipper å føle at du må diskutere underveis uansett om det er serie, film, nyheter eller reklame du ser.

6. Å dele er ikke alltid det beste

Mange vil mene at man må dele en middag eller en flaske vin, du føler det ikke nødvendigvis slik. Når du er alene kan du lage akkurat det du har lyst på og drikke den vinen du liker best, uten å tenke på andre.

7. Det er godt å være selvstendig

Selvstendighet er en god egenskap. Er det en ting du kan si om folk som elsker å være alene, så er det at de er uavhengige mennesker.

8. Man fungerer best sammen med andre uavhengige mennesker

Som oftest kommer de som elsker alenetid best overens sammen med andre som har det på sammen måte. Det handler om å få tid og rom til det man liker best – nemlig å være alene.

Synes du dette var interessant? Del de 8 punktene med de du kjenner!