Hjem Humor 81 år gammel bestemor vil kjøpe noe spesielt på apoteket – hun hadde sin helt egne grunn

81 år gammel bestemor vil kjøpe noe spesielt på apoteket – hun hadde sin helt egne grunn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En gang i blant leser eller hører vi historier vi ikke riktig vet om vi skal le eller gråte av, men akkurat denne historien er det i hvert fall ingen tvil om. Vi holdt på å dø av latter – sannsynligvis vil du gjøre det samme.

Historien handler om to eldre damer som sitter utenfor pleiehjemmet og koser seg med en kopp kaffe og en sigarett. Hva denne hyggelige sammenkomsten senere skulle føre til, visste ingen av dem. Eller noen andre, for den saks skyld.

De to eldre damene sitter som sagt og hygger seg med hver sin kopp kaffe og hver sin sigarett da det plutselig begynner å regne. Den ene fikk fullstendig panikk, mens den andre ble sittende helt rolig og rotet litt rundt i håndvesken, hentet frem en kondom som hun tredde over sigaretten, hvoretter hun fortsatte å føyke som om ingenting hadde skjedd.

Da spør den første:

– Hva er det for noe?

Den andre svarer:

– Det er en kondom, ser du vel. Bruker du en slik på sigaretten så blir den ikke våt når det regner. Ganske smart, ikke sant?

Det måtte den første damen innrømme, men hun spurte:

– Og hvor får man tak i slike da?

Den andre svarer:

– Dem får du tak i nesten over alt nå. På butikken, i kiosken og apoteket.

Så snakket de ikke mer om det, men dagen etter skulle den første damen likevel på apoteket og hente noen piller da hun kom på det smarte trikset med kondomene. Hun bestemte seg for å kjøpe med seg noen, for sikkerhets skyld.

Apotekeren kikker litt forvirret på den eldre damen som står foran ham og ber om en pakke kondomer. Det var ikke hverdagskost akkurat.

Han turte ikke riktig spørre hva hun skulle bruke dem til, men mannet seg opp til å spørre om det var noe spesielt merke hun ønsket.

Hun kikker på ham som om det var det mest naturlige i verden, før hun rolig svarer:

– Det spiller ingen rolle, bare de passer på en Camel …

Del gjerne denne historien hvis du også vil gi andre en god latter. I hvert fall fikk vi det.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com