Forsiden Historier fra livet 82 år gamle Jenny er fanget i egen leilighet - har ikke...

82 år gamle Jenny er fanget i egen leilighet – har ikke vært ute på flere måneder!

82 år gamle Jenny Johannsson fortviler etter at hun har blitt hjelpetrengende etter et slag. Leiligheten hennes føles nå som et fengsel. Hun har sittet innestengt og isolert i flere måneder, da leiligheten ikke har heis.

I tillegg har hun nylig falt og slått seg både gul og blå, men kommunen nekter å hjelpe henne med en annen bolig skriver SVT Västerbotten.

Før fallet skrev også SVT om 82-åringen. Hun fortalte da at hun hadde søkt om å få en annen leilighet slik at hun har muligheten til å komme seg mer ut. «Jeg orker ikke å sitte her alene dag etter dag, fortalte Jenny da. «Mange synes jeg er sterk, men de vet ikke hvordan det føles på innsiden».

Reklame

I månader har Jenny, 82, suttit isolerad i sin lägenhet.– De vet inte hur det känns på insidan. Jag orkar inte sitta här själv dag efter dag, säger hon.

Posted by SVT Nyheter Västerbotten on 31. oktober 2017

Livet ser ikke lysere ut for Jenny. Nå har hun altså falt i tillegg. «Jeg skulle til kjøkkenet å hente en kopp da jeg snublet og falt. Jeg slo meg skikkelig og ble helt blå. Heldigvis hadde jeg alarmen min på meg slik at jeg raskt fikk hjelp», forteller hun.

LES OGSÅ
Les historien om Maru - hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Jenny Johanssons kamp for å få et nytt sted å bo har engasjert mange over hele Sverige. Det skrives om saken på sosiale medier hvor man krever at politikerne i Skelleftå kommune skal reagere, men ingenting har hendt.

«Vi har kommet frem til at vi gir henne hjemmetjeneste», sier ordfører Kenneth Fahlesson. Men ny bolig med heis, det får hun ikke.

Jenny synes det er trivelig at så mange engasjerer seg. «Folk har ringt, sendt brev og kommet med grillet kylling, sjokolade og blomster, forteller hun».

Hva synes du om at Jenny må leve isolert i en leilighet uten tilgang til heis? Del gjerne videre for å sette fokus på eldreomsorgen – det trengs!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT