Hjem NyheterTruecrime 85 år gammel seksualforbryter arrestert etter han prøvde å kjøpe en åtte år gammel jente for en million kroner 

85 år gammel seksualforbryter arrestert etter han prøvde å kjøpe en åtte år gammel jente for en million kroner 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

85 år gamle Hellmuth Kolb som er registrert sexforbryter i delstaten Florida, ble nylig arrestert etter å ha tilbudt en mor 100.000 dollar for å kjøpe hennes 8 år gamle datter. 

Kolb ble sendt i fengsel etter at han henvendte seg til Lauren Benning med tilbud om å kjøpe hennes 8 år gamle datter av henne for 100 000 dollar, tilsvarende rett oppunder en million kroner. Dette opplyser politiet ifølge den britiske avisen Daily Mail

Lauren Benning og datteren var og handlet i en matbutikk i Port Orange i Florida da Kolb tok kontakt med henne og spurte om datterens alder. 

Politiet som allerede kjente til Kolb fant ham på en benk utenfor butikken og spurte om hendelsen. Den dømte seksualforbryteren lo bare og sa «vi liker alle barn».

Lauren Benning og ektemannen John er i fullstendig sjokk etter den ubehagelige tilnærmelsen, og Lauren har appellert til media og best om at Kolb «må låses inne og ikke få være rundt barna våre»

– Han kom bort og begynte å kommentere hvor pen hun var og hvor bra hun danset, og fortalte hvordan han aldri kunne få barn som han så gjerne ønsket seg, forteller Benning ifølge den britiske avisa.

Hun syntes allerede samtalen var ubehagelig da den tok en mørk vending og kort etter kom Kolb bort til henne igjen og tilbød å kjøpe datteren hennes.

– Dessverre for ham kunne kriminalomsorgen bekrefte at han for tiden er på prøvetid for lignende tilfeller, og at han ikke skal ha noen kontakt med mindreårige barn, sier politiet.

Politiet kunne dermed arrestere mannen for å ha brutt vilkårene, som skriver seg fra en lignende tidligere hendelse da Kolb tilbød en annen mor 200.000 for å få kjøpe hennes ti år gamle datter utenfor en Walmart-butikk i 2018.

Da Tracy Nigh som anmeldte saken i 2018 reiste seg for å gå, grep Kolb tak i datteren hennes og kysset håndleddet hennes. Nigh fikk med seg barnet sitt og fikk varsket sikkerhetsvaktene i butikken.

Ettersom hendelsen i 2018 ble fanget opp av butikkens overvåkingskamera og Kolb kunne identifiseres gjennom et kortkjøp i butikken, fikk politiet tatt han.

I begge tilfellene har 85-åringen forklart politiet at han ikke kan huske å ha tilbudt penger for et barn, eller ha rørt noe barn

Etter hendelsen i 2018 skrev Nigh på sosiale medier at hun var «Rystet og dypt sjokkert. En mann på Port Orange Walmart tilbød meg 200.000 dollar for barnet mitt i dag. Han tok henne i armen og kysset håndleddet hennes. Min lille jente!!!! Vi anmelder! Vær forsiktig der ute kvinner og menn med døtre». 

Da en reporter kom og banket på døren til Kolb etter at han kom ut av fengselet, sa den gifte mannen at han ikke visste hvorfor han var i retten.

Kona hans, som sto bak ham, oppfordret Kolb til å lukke døren.

Politiet sier at Kolb har forbud mot å ha kontakt med mindreårige, og heretter ikke har lov å gå alene til større butikker.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com