Hjem Dyr 33-år gamle Ryan trodde han hadde migrene, det viste seg å være dødelig hjerneblødning. Se når han tar et siste farvel med hunden sin.

33-år gamle Ryan trodde han hadde migrene, det viste seg å være dødelig hjerneblødning. Se når han tar et siste farvel med hunden sin.

Ryan Jessen er en 33 år gammel mann fra USA. Over lengre tid hadde Ryan hatt vondt i hodet, det han trodde var en relativt uskyldig migrene viste seg å være en dødelig hjerneblødning.

Livet til Ryan sto ikke til å redde. Familie og venner samlet seg på sykehuset for å ta farvel, og en av de viktigste vennene til Ryan var selvfølgelig tilstede, hunden Mollie.

Michelle, søsteren til Ryan, skriver følgende på Facebook:

«Sykehuset gjorde noe utrolig vakkert for oss. De tillot at min brors hund fikk komme på sykehuset for å ta farvel. På den måten fikk hunden en forståelse for hvorfor eieren hennes aldri ville komme hjem igjen. Alle som kjenner broren min vet hvor høyt han elsket denne hunden.

Legene har en teori om at hjerneblødningen til Ryan kom som en følge av høyt blodtrykk. Det spekuleres i om dette skyldes det høye inntaket han hadde av energidrikker. Vi ønsker å takke dere alle så mye for støtten, dere trenger ikke å bekymre dere for Mollie. Vi skal ta oss godt av henne, hun er en del av denne familien.»

Foto: Facebook

Michelle kan også fortelle at Ryans død, ble redningen for en 17 år gammel gutt. Ryan var nemlig organdonor, og hjertet hans ble donert til en gutt som fikk beholde livet sitt takket være Ryan.

Se den utrolig rørende videoen under, og DEL gjerne videre dersom dette traff deg i hjertet! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com