mandag, mars 30, 2020

86-år gamle Ed lærte seg selv å strikke – nå lager han klær til barn som fødes for tidlig!

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Amerikanske Ed Moseley er ikke som andre besteforeldre, han er noe helt for seg selv!

Den 86-år gamle mannen fikk nyss i at det lokale sykehuset var på utkikk etter folk som kunne strikke klær til barn som er født for tidlig. Ed ville så gjerne bidra, han hadde selv vært innlagt på dette sykehuset, og selv mottatt gaver fra frivillige da han var innlagt. Det var bare et problem; han hadde aldri strikket noe som helst i sitt lange liv.

Men for Ed var ikke dette et hinder, bare en utfordring. Så han ba datteren sin om å hjelpe han, nå ville han lære å strikke slik at han kunne bidra til sykehuset!

I følge The-Atlanta-Journal-Constitution kjøpte datteren inn garn og instruksjonshefter, og mer skulle ikke til. Nå var Ed i gang.

I sin yrkeskarrière jobbet Ed som ingeniør. Han fant umiddelbart glede i å skape noe med sine egne hender. Han jobbet i herdig, og etter en liten stund var han i stand til å strikke en lue på under en time.

Ed bor på et gamlehjem, dette gamlehjemmet leverte nylig 300 luer til sykehuset, av disse hadde Ed strikket 55!

Sykehuset det er snakk om heter Atlanta Northside Hospital, dette er det sykehuset i USA som tar i mot flest fødsler.  Doug Bunt, en nybakt far, forteller at han er henrykt over bidraget fra Ed og andre frivillige.

– Det er virkelig herlig å vite at noen tenker på andre barns velvære. At denne mannen bruker tiden sin på å hjelpe de små, betyr virkelig mye for oss.

Historien om Ed har spredt seg i rekordfart. Han inspirerer mange mennesker, nå har også skolene i området hvor Ed bor, begynt å lære barna opp til å strikke. Del gjerne Ed`s historie videre, kanskje den kan inspirere noen her hjemme? 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Guro Fostervold om koronaviruset: – Jeg føler meg nesten dum

Guro Fostervold etterlyser tydeligere retningslinjer fra regjeringen. Hun blir forvirret av de forskjellige reglene og anbefalingene som florerer. "Jeg er forvirret. Veldig forvirret. Og nesten...