Hjem Dyr 89 år gamle Maisie har strikket 450 pledd til hjemløse hunder

89 år gamle Maisie har strikket 450 pledd til hjemløse hunder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den 89 år gamle pensjonisten er en ekte dyrevenn. Hjertet hennes banker for hjemløse hunder, og hennes største hobby er å hekle og strikke. Da kom hun på at hun kunne kombinere de to lidenskapene sine – håndarbeid og hunder. 

«Jeg elsker å strikke og jeg elsker hunder, så å kombinere disse to tingene føles utrolig. Det tar meg tre dager å strikke et pledd og en dag å hekle en hundekåpe», sier engelske Maisie Green til nettsiden Bored Panda.

«Det føles fantastisk å hjelpe våre firbeinte venner på dyrehjemmet», sier hun videre.

Hundene slipper å fryse

Nå har hun strikket over 450 nydelige pledd som hun har sendt til hjemløse hunder på dyrehjem. Hun sier hun med dette håper de skal slippe å fryse og få det koselig mens de venter på et nytt hjem. I tillegg hekler hun gensere og kapper til hundene.

Og Maisie koser seg med håndarbeidet.

«Det holder meg i arbeid og jeg pleier å strikke samtidig som jeg ser på tv», sier hun.

Tre ganger i året, drar Maisie ut til dyrehjemmet og leverer teppene og kappene. Familien hennes kjører henne og hjelper henne med å laste og bære.

Foto: Dogs Trust/Facebook

Setter veldig pris på teppene

De ansatte på dyrehjemmene setter umåtelig stor pris på Maisies pledd.

«Maisie sender regelmessig inn sine pledd og vi er så takknemlige for hennes støtte. Med den kalde vinteren som kommer hvert år, vet jeg at hundene elsker det», sier dyrevernsorganisasjonen Dogs Trust.

Dogs Trust er en 127 år gammel institusjon som hjelper løshunder med å finne nye hjem. De har til en hver tid nærmere 1.700 hunder og valper boende hos seg. Dyrehjemmet mottar ingen statlig støtte, og er helt avhengig av donasjoner fra snille mennesker for å kunne fortsette det gode arbeidet sitt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com