fredag, januar 24, 2020
Dyr 89 år gamle Maisie har strikket 450 pledd til...

89 år gamle Maisie har strikket 450 pledd til hjemløse hunder

-

Den 89 år gamle pensjonisten er en ekte dyrevenn. Hjertet hennes banker for hjemløse hunder, og hennes største hobby er å hekle og strikke. Da kom hun på at hun kunne kombinere de to lidenskapene sine – håndarbeid og hunder. 

«Jeg elsker å strikke og jeg elsker hunder, så å kombinere disse to tingene føles utrolig. Det tar meg tre dager å strikke et pledd og en dag å hekle en hundekåpe», sier engelske Maisie Green til nettsiden Bored Panda.

«Det føles fantastisk å hjelpe våre firbeinte venner på dyrehjemmet», sier hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dogs Trust 🐶💛 (@dogstrust)

Hundene slipper å fryse

Nå har hun strikket over 450 nydelige pledd som hun har sendt til hjemløse hunder på dyrehjem. Hun sier hun med dette håper de skal slippe å fryse og få det koselig mens de venter på et nytt hjem. I tillegg hekler hun gensere og kapper til hundene.

Og Maisie koser seg med håndarbeidet.

«Det holder meg i arbeid og jeg pleier å strikke samtidig som jeg ser på tv», sier hun.

Tre ganger i året, drar Maisie ut til dyrehjemmet og leverer teppene og kappene. Familien hennes kjører henne og hjelper henne med å laste og bære.

Foto: Dogs Trust/Facebook

Setter veldig pris på teppene

De ansatte på dyrehjemmene setter umåtelig stor pris på Maisies pledd.

«Maisie sender regelmessig inn sine pledd og vi er så takknemlige for hennes støtte. Med den kalde vinteren som kommer hvert år, vet jeg at hundene elsker det», sier dyrevernsorganisasjonen Dogs Trust.

Dogs Trust er en 127 år gammel institusjon som hjelper løshunder med å finne nye hjem. De har til en hver tid nærmere 1.700 hunder og valper boende hos seg. Dyrehjemmet mottar ingen statlig støtte, og er helt avhengig av donasjoner fra snille mennesker for å kunne fortsette det gode arbeidet sitt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dogs Trust 🐶💛 (@dogstrust)

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...